Floridaan maaliskuussa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja KPS, 20.1.2005.

  1. KPS

    KPS 3rd gear

    Pitäs mennä käymään floridassa parin viikon reissu, joten ajattelin tiedustella siellä matkaa tehneiltä, missä siellä kannattaa käydä ja missä ei. Määränpää on Lake Worth eli n. 100 km Miamista. Onko jotakin, mitä pitäisi tietää ettei tulisi yllätyksiä perillä. Muista topiceista ole lukenutkin yleistä amerikan matkailusta. Oletteko käyneet Moroso dragwayllä tai Gaineswillessä? Kiitos.
     
  2. pantera

    pantera Double Gearhead

    http://www.morosomotorsportspark.com/index.html
    Morosossa on kayty n 100 kertaa, drag kisat ei kummosia , loytyy muta boggingia, scca, historic racea import drag jne
    viimeaikoina ite kaynyt paa asiassa muissa kuin drag tapahtumissa
    Historic on aika cool kun nakee aidot sunoco trans-am camarot, ferrari daytonat , cobrat ja gt-40 tositoimissa.

    Lake Worth on uinuva pikkukaupunki, siella ei ole autoharrastajalle juuri mitaan
    Gainesville ja natikat on SE drag tapahtuma jonne kannattaa tietty menna

    Daytonassa kannattaa kans pysahtya.

    Homesteadissa Miaminista etelaan n 30min on iso ovaali rata jossa on nascar kisoja ym.

    Sebring on road course eli mutkarata jossa ajetaan myos mm american lemans sarjaa ym eiks J.J aja viela tata sarjaa??
     
  3. Chrome

    Chrome 1st gear

  4. sjusex69

    sjusex69 1st gear

  5. superbird

    superbird Gearhead

    Kannattaa käydä Orlandon yläpuolella Ocalassa,siellä on Don Garlitsin Drag Race museo.Vanhoja ja uudempia drag race autoja ja muskeliautoja.
     
  6. sibe70

    sibe70 Gearhead

    Jos on auton osille tarvetta niin melkein joka kulmassa on Discount auto parts liikkeitä,ainakin mulla hyvä palvelu,kaikenlaista osaa ja hinnat kohtuullisia.
     
  7. superbird

    superbird Gearhead

    Orlandossa ja Daytonassa voi testaa omia Nascar taitoja

    http://www.1800bepetty.com/index2.html[/quote]

    Autolla ajaminen Daytonassa halvimmillaan taisi olla kesällä 2003 noin 400 $,jos hinta tuntuu kovalta,vaihtoehtona on auton kyydissä oleminen,kolme kierrosta maksoi 125$.Nopeutta radalla 250-300 km/h auto kaarteissa koko ajan irti radasta,välillä enemmänkin sladissa,tuntui että karkaa kuskilta lapasesta.Todella hieno kokemus,suosittelen!
     
  8. Fireball

    Fireball Gearhead

    Ja Kimmo koska me olemme myöskin autoilun ohella korkeakylddyyrin ynnä kirjallisuuden suhteen valistuneita, ethän toki tahdo koko lomaa pelkästään pellin perässä juosta. Auto teillä on kumminkin joten Matka Key Westiin ja vierailu Ernest Hemingwayn kotona on mukavaa vaihtelua ja paikka poikkeaa muutenkin edukseen. Matkalla mm. silta jollaista edes Oulussa ei ole... WestPalm beachin puolella on myöskin makia elukkapuisto jossa pääset autolla leijonien sekaan. Toiseen suuntaan Arvokylästä (lakeworth) kannattaa visiteerata Kennedy Space Center ja sieltä kätevästi Beeline Highwayta Orlandoon ja Disney ja MGM turistirysät sekä Epcot Center siellä. Asuin tuolla WestPalm beachissä 91-92 ja koitin kaivaa sulle paikalliskartat mutta ollaan jo pakkailtu muuttoa varten enkä löytänny niitä. Mutta voinhan mä lähtä oppaaksi jos maksat :p
     
  9. KPS

    KPS 3rd gear

    Kiitos vaan vinkeistä ja linkeistä sekä erityiskiitos tulipallolle henkilökohtaisten matkaopaspalveluiden tarjoamisesta. Jeps, autohan siellä on käytössä, joten taidetaan käydä Key westissä, Miamin krome kruisin car showssa sekä Morosossa pienemmissä kahinoissa. Eihän siinä kahdessa viikossa hirveästi ehdi, mutta hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty.
     

Kerro tästä muillekin!