FoMoCo Track and drag 25-26.8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Stang_81, 19.8.2007.

  1. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Vajaa viikko aikaa laittaa vehkeet iskuun :eek: . Saas nähdä montako sekuntia putoaa ET:stä kahden turbon ja etu panhardin siivittämänä :rotfl: :rotfl: .
     
  3. CapCos

    CapCos 1st gear

    Pääseekö siel radalla ajaa eurofordilla?
     
  4. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Jos kuuluu järjestävien kerhojen jäsenistöön, niin saattaa päästä, mikäli mahtuu oikeiden amerikan autojen sekaan :rotfl: :rotfl:
     
  5. MouTine!

    MouTine! Gearhead

    Mitkäs Juha meidän kierrosajat olikaan viime kesänä Botniaringillä? Taitaisi nämä oikeat autot olla tukkona. Eiköhän väännetä mantereiden välistä kättä 2.9. Ahvenistolla?
     
  6. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Kannattaa muistaa että nämä on silti virallisesti harjoituspäivät, ajaa sitten kuinka kovaa tahansa minkälaisella kalustolla.
     
  7. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Ollaan vaihteeksi samaa mieltä Akun kanssa :rotfl: Sprintti kelloa vastaan ajetaan varmaan taas joskus iltapäivällä, muutenhan ajetaan tosiaan ajoharjoittelua, jolloin ei kello ole käynnissä.

    ET:tä en uskalla veikata, mutta loppunopeus teillä nousee rajusti viime syksystä, harva kinneri yltää samaan. Veikkaan, että teidän loppunopeus nousee 166,3 km/h.
     
  8. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Tuo 166 km/h kuulostaa jo aika pelottavalta ilman turvavöitä ja turvakaarta, mutta jos pelit juoksee ja etupää pysyy tiessä, niin annetaan mennä vaan :rotfl: :rotfl: Itse veikkaisin, että ET:stä lähtee kaksi sekkaa ja sekin alkaa kenties hirvittämään. 17, 5 ja siitä 15 puoleen, niin loppunopeudessa ei voida kyllä olla kaukana tuosta 160:stä, koska 60 jalkaiset tuskin paranee tuolla laatikolla kovinkaan paljon niistä 2.7:sta :eek: .
     
  9. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Lähenee, lähenee, vielä pari yötä muttei jouluun :rotfl:
     
  10. yfreak57

    yfreak57 Gearhead

    57:ssa uudet jarrut edessä eli ajanparannuksia ei ainakaan ole luvassa sillä jarrut tappaa vauhdin. Täytyy keskittyä enempi turbo-rodin vauhtiparannuksiin. Toivottavasti kelit suosii.... 8)
     

Kerro tästä muillekin!