foordin efi moppeen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jukka.2, 29.6.2018.

  1. jukka.2

    jukka.2 Gearhead

    Onkos kukaan asentanut foordin EFI : ä moparin moottoriin ... tai onko vastaavia boxeja tekeillä .. Ei megasqirtti ole mielssä , lukenut vaikeas selkoissuudesta , Eli 8 piste ruiku hakusessa
     
  2. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Eiköhän se Megasquirt oo kuitenki huomattavasti helpompi ku joku toisen valmistajan valmisruisku. Sehä on Mega ihan pätevä laite eikä sen kummempi säädellä ku muutkaan Haltechit yms.
     
    xarper tykkää tästä.
  3. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Miksi foordin? Uudemmasta Moparin magnumista vaan 8-pisteruisku(kone).. Eikä ole sekään ihan helppo.
     
  4. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Mega... hintaa vaan tulee suuttimista, imusarjasta, suutinkiskoista, läppäkotelosta jne. Mopareihin on yksi ainoa tarvike efi-imusarja saatavilla ja se on super victor, ei ihan joka myllyyn käy. "Helpoin" tie lienee 5.2 tai 5.9 magnum kokonaisuudessaan nokalle. Itse ajattelin ehkä yrittää sitä megaa...
     
    Muokattu: 30.6.2018
  5. MJF

    MJF Double Gearhead

    Samahan se minkä ruiskun laittaa niin joutuu suuttimet, imusarjan, suutinkiskon, läppäkotelon jne tekeen. Valmisruisku on valmis vain siihen mihin tehdas on sen tehnyt.
     
    emil knievel ja xarper tykkäävät tästä.
  6. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Niinpä, ja siksi jonkin fordin ruiskun laittamisessa ei olekaan mitään ideaa kun mikään osa ei käy suoraan kuitenkaan.
     
    MJF, Charger´69 ja xarper tykkäävät tästä.
  7. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Jos sattuu valmiiksi olemaan tontilla moinen luovuttaja ja taidot riittää, niin mikspä ei, purkuvehkeiden suuttimia ja läppärunkoa olen itsekin hyödyntänyt. Suuttimien paikat voi hitsuutella mihin tahansa imusarjaan ja kun siirtää anturit ja moottorit on suunnilleen samaa kokoa niin tod näk se tuotos lähtee toimimaan. Ja jos sitten tartteekin säätää, niin megasquirt on enää pikkuisen lisäaskartelua edellisen päälle.
     
    Jussi289 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!