foordin efi moppeen

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jukka.2, 29.6.2018.

 1. jukka.2

  jukka.2 Gearhead

  Onkos kukaan asentanut foordin EFI : ä moparin moottoriin ... tai onko vastaavia boxeja tekeillä .. Ei megasqirtti ole mielssä , lukenut vaikeas selkoissuudesta , Eli 8 piste ruiku hakusessa
   
 2. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  Eiköhän se Megasquirt oo kuitenki huomattavasti helpompi ku joku toisen valmistajan valmisruisku. Sehä on Mega ihan pätevä laite eikä sen kummempi säädellä ku muutkaan Haltechit yms.
   
  xarper tykkää tästä.
 3. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Miksi foordin? Uudemmasta Moparin magnumista vaan 8-pisteruisku(kone).. Eikä ole sekään ihan helppo.
   
 4. simeoni

  simeoni Gearhead

  Mega... hintaa vaan tulee suuttimista, imusarjasta, suutinkiskoista, läppäkotelosta jne. Mopareihin on yksi ainoa tarvike efi-imusarja saatavilla ja se on super victor, ei ihan joka myllyyn käy. "Helpoin" tie lienee 5.2 tai 5.9 magnum kokonaisuudessaan nokalle. Itse ajattelin ehkä yrittää sitä megaa...
   
  Muokattu: 30.6.2018
 5. MJF

  MJF Gearhead

  Samahan se minkä ruiskun laittaa niin joutuu suuttimet, imusarjan, suutinkiskon, läppäkotelon jne tekeen. Valmisruisku on valmis vain siihen mihin tehdas on sen tehnyt.
   
  emil knievel ja xarper tykkäävät tästä.
 6. simeoni

  simeoni Gearhead

  Niinpä, ja siksi jonkin fordin ruiskun laittamisessa ei olekaan mitään ideaa kun mikään osa ei käy suoraan kuitenkaan.
   
  MJF, Charger´69 ja xarper tykkäävät tästä.
 7. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Jos sattuu valmiiksi olemaan tontilla moinen luovuttaja ja taidot riittää, niin mikspä ei, purkuvehkeiden suuttimia ja läppärunkoa olen itsekin hyödyntänyt. Suuttimien paikat voi hitsuutella mihin tahansa imusarjaan ja kun siirtää anturit ja moottorit on suunnilleen samaa kokoa niin tod näk se tuotos lähtee toimimaan. Ja jos sitten tartteekin säätää, niin megasquirt on enää pikkuisen lisäaskartelua edellisen päälle.
   
  Jussi289 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!