ford 2.8i virityksestä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 13.3.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    mulla on vm-79 caprissa 2.8i kone 150hv
    versio.onko joku virittänyt kyseistä
    moottoria,luulisi tuommoisesta saavan
    20-40hv varsin helposti lisää.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    kone on muuten hyvä mutta kampuran runkopultit heikko kohta, niitä kun on vain 4kpl. OHC-koneessakin on 5kpl vaikka on vaan 4-syl. tehoja saa helposti, puristussuhteen korotus, bensapaineita vähän lisää, parempi ilmanputsari, peltisarjat, tiukempi nenäkeppi ja vähän vielä pörrää kanaviin niin alkaa hipoa 180+hv. sehän oli niin että katalysmaattorimalleissa 150hv ja tavallisissa 160hv. ota katti pois ja avot 10hv tuli lisää.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kuulin, että Mustang-kerhon jossain lehdessä on joku moottorijuttu, jossa on myös 2.8litraisesta juttua. En vielä tiedä enempää.
     

Kerro tästä muillekin!