FORD -39 Kori ja sen erot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Karva, 21.1.2003.

  1. Muki

    Muki Gearhead

    Se että tässä maassa rakennetaan rodeja ja kustomeita, huolimatta siitä että aihioita ei ole liiaksi säästynyt sodilta ja säiltä, eikä lainlaatija hommaa liioin tahdo tukea, on niin hieno asia että vaikka osittain ymmärränkin mobilistisia näkökantoja haluan kuitenkin kiittää jokaista vastaan tulleen rodin ja kustomin rakentajaa nähdystä vaivasta. JOKAINEN niistä on ollut sykähdyttävä näky vaikka kaikki eivät aina olekaan vastanneet omia mieltymyksiäni.

    Ilman rodi- ja kustomäijien saavutuksia täällä olis edelleenkin aika tunkkainen 70-lukuinen ilmapiiri, jos sallitte minulle tyypillisen vahvojen ilmaisujen käytön :smile:

    Hyvät uudet vuodet
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  3. Karva

    Karva Gearhead

    Do diin .... siinä se jotain tohon suuntaan pitäs joskus saada aikaseksi, kun nyt ensin muiden kiusaksi kerään noita rojuja ensin tarpeeksi .... On se hiano ???

    :-o :-o :-o
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jenkeissä sillä sais tollasen http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... egory=6234
     
  5. pas2

    pas2 Gearhead

    Aikamoinen vyöry lähti tosta mun mopilistikommentista... En todellakaan vastusta roddaamista, mutta kun uusia osia tulee enemmän kuin alkuperäisiä jää, niin tarvitseeko (jenkeissä) sitä kanta-autoa silputa? Suomessahan se olisi välttämätöntä, että saadaan näennäisprosentit säilymään ja auto liikenteeseen.
    PS. Löytyisikö kellään Chevyn 265 koneeseen viripalikkaa (imukansi, kaasari, pukinsarvet)
     

Kerro tästä muillekin!