Ford 6.7 cummins / allison vaihteisto Dodge ramiin onko jarkee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja cowboysrule, 2.2.2021.

  1. cowboysrule

    cowboysrule Gearhead

    Ostin 2006vm Ford pikku hinurissa olleen 6.7 Cummins koneen Allison vaihteistolla, ja minulla on 06 Rami 3500 5.9 Koneella, noin 250tml koneessa ei ole mitaan vikaa mutta Dodgen lootassa on jotain haikkaa, 2 vaihteen vaihto jumppaa edestakaisin. Osaako joku sanoa miten Allisonin saa toimimaan Dodgessa jos vaihtaa koko paketin kerralla, Fordissa olleen 6.7 Cumminsin Allisonin kanssa, ? Johtosarjat + tietokoneet on mukana. Onko Fordin hinurissa olleen Vlootan ominaisuudet jotenkin kaymattomat Dodge pickuppiin?
     
  2. kpj

    kpj Gearhead

    En kyllä osaa sanoa tuohon tarkasti oikein mitään, jos kaikki piuhat ja boksit mukana, niin toimii varmaan paremmin kuin Dodgen oma. Varmaa kuitenkin on, että joutuu tekemään vaihdelaatikolle uuden tuen ja kannattaa toki mittailla ennen projektin aloitusta, että uusi laatikko mahtuu alle, sillä se voi olla paljonkin isompi, kuin Dodgen oma. Jos vielä on on 4x4, niin kardaanin muutoksien lisäksi voi olla, että joutuu tekemään sovitusadapterin jakolaatikkoa varten. Jos on tarkka Allisonin tyyppi tiedossa, niin noita adaptereita voi olla tarjolla joltain Ameriikan tyypiltä valmiina, siellä kun tekevät muutoksia aika paljon enemmän kuin täällä. Vois siis tosin olla aika suurikin homma. Kommentoin lähinnä sen takia, jos vaikka kyllästyt tuohon, niin voisin olla halukas ostamaan tuon paketin siulta, jos se siis on täydellinen paketti. Mistä muuten löysit sen?
     

Kerro tästä muillekin!