Ford 9" perään "bolt on" case

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja MH, 1.5.2011.

  1. MH

    MH 3rd gear

    Tekisi mieli lukkoperää, ja helpoimmalla pääsisi ostamalla kokonaisen vaihto casen sopivalla välityksellä ja lukolla varustettuna. Pitää vielä varmistaa vetarien rihlojen määrä ennenkuin moista ostelee.
    Reilun 1000$ näyttäis olevan amerikan pajojen hinnat, mihin hintaan mahtaa suomesta saada-kokemuksia? N.3,25 välitys olisi ok mun käyttöön, eikä tarvitse olla mikään erikoiskestävä malli.
     
  2. Make500

    Make500 Gearhead

    Itse ostin 28-rihlasen 3rd memberini Justdifferentialsilta Ebaýn kautta 900 usd hintaan. 3.50 välityksellä ja levylukolla varustettuna. Rahti 60 usd Floridaan josta Falcontin kautta Suomeen. Huomenaamuna saan omani hakea. Näpit syhyää jo kovasti. Kokonaiskustannukset rahteineen tulleineen jotain 900 €. 8)
     
  3. ChevaMan

    ChevaMan 2nd gear

    Onko suosituksia kenen valmistajan välitys kannattaisi asentaa ford 9' perälle? Richmond? Yukon? Perä on 31-rihlanen, perävälitys on nyt 3.00 ja ajatuksessa on laittaa siihen 3.50 tai 3.60 välitys. Motissa on vääntöä noin 450-500Nm ja laatikkona on 700R4. Tulevina talvina on mahdollisesti suunnitelmissa kasvattaa koneen tehoja eli välitystä valittaessa kannattaa siis varautus mahdollisiin tehon lisäyksiin sekä lukon lisääminen...
     

Kerro tästä muillekin!