Ford C-3 vaihteisto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja tanari, 13.11.2006.

  1. tanari

    tanari 1st gear

    tuntuu olevan shiftkitit tiukassa tohon, en löytänyt muun kun TransGo merkkistä sarjaa, mikä maksoi 13-22$ mitä tuollaisen sarjan voi odottaa sisältävän? ilmeisesti poranterän ja jousia?

    minkähän moisia teholukemia tuollainen pikkuaski kestää?
    onko painossa eroa c4 vaihteistoon?

    olis kiva jos joku tietäisi edesjohonkin näistä kysymyksistä vastauksen. :odroll:
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Joo pari jousta ja poranteräkin saattaa olla paketissa. Sisuskalut on yhtä vahvaa tai heikkoa kuin C-4 toosassa ja osa kitkoista on samat kuin A4LD toosassa ja kyllä tonkin saa kestämään kun lisää kamaa sisälle ja säätää kaikki kohdalleen. Hieman kevyempi kuin Cnelkku.
     
  3. tanari

    tanari 1st gear

    onko kokemuksia / jotain sivua tai kuvia kenelläkään tiedossa missä tehtäisiin vahvistuksia tai muita muutoksia c3 vaihteistoon? :eek:
     
  4. Sumu

    Sumu Gearhead

    Onko @Mudracer jäänyt yhtään C3 ja A4LD tiivisteitä hyllyyn?
     

Kerro tästä muillekin!