ford coyote moottorin jälkiasennuksesta kokemuksia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja chevyjussi, 26.5.2020.

 1. chevyjussi

  chevyjussi 2nd gear

  Lähinnä gen 2 15-17 moottori ollut mielessä. Monessa noissa tulee massiiviset johtosarjat, ym. härpäkettä peräkontillinen mukana. Vanhempaan autoon saisi olla mahdollisemman vähän mitään ylinmääräistä. Ford power pack johtosarjalla saisi reilu 2000euron hintaan ilmeisesti pelaamaan, onko muita ratkaisuja. Onko noiden alkuperäisten härpäkkeiden hyödyntäminen tuhoon tuomittu ajatus. Keskustelua, ajatuksia, kommentteja, kokemuksia otetaan vastaan.
   
  Esaa tykkää tästä.
 2. Sounderi

  Sounderi 2nd gear

  Tommonen moottori,todennäköisesti muuttuvalla nokan ajoituksella ym. nyky hifistelyllä,tarvii monenlaista anturia ja älylootaa jotta toimis. Myös digi-tietoa ajoneuvosta itsestään:mikä vaihde käytössä millonkin, suunniteltu luistonestolle ja esp-systeemille ,nopeus tieto ym... Siinäpä miettimistä..
   

Kerro tästä muillekin!