1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Ford Crown Victoria

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 1purehell, 13.2.2007.

 1. Beach

  Beach 2nd gear

  Ei liene taloudellisesti järkevää laittaa sähkösäätöisiä polkimia jokaiseen autoon. Eli sen käyttökytkimen lisäksi tarvitaan motorisoidut polkimetkin. Tai niin sanoisin tältä istumalta. Mutta luulis jos kurkkaa kojetaulun alle, niin aika nopeasti selviää onko polkimissa säätövalmius.

  ******

  Mä laitoin diskanttikaiuttimet pinta-asennuksena, kun en halua "tuhota" ovipahveja eli -muoveja. En ole vielä käynyt ajamassa, mutta paikallaan ainakin kuulostaa hyvältä kaiuttimien päivitys.
   
 2. CVPI

  CVPI 1st gear

  Käsitykseni mukaan P71 Police Interceptor malleissa ei ole ajonestoa ja siviili malleissa ajonesto on. Siksi tarjoaa kumpaakin vaihtoehtoa.
   
 3. Beach

  Beach 2nd gear

  Tänään pääsin kokeilemaan erillissarjaa ajon aikana. Hyvältä kuulostaa. Vaikka tietenkin alkuperäisen radiovastaanottimen häiriöt kuuluu entistä paremmin, tietenkin. Muutta silti merkittävä parannus entiseen. Kunnes tekee mieli hankkia uudet kuusysit ikkunalle. :D
   
  Petri R. tykkää tästä.
 4. Beach

  Beach 2nd gear

  Ja tänään alkoi vahvasti näyttää myös siltä, että pitää laittaa imusarja tilaukseen. Oli nestepinta laskenut, ja termarikotelon ja imusarjan välissä kosteutta. Keltaista kertymääkin näkyvissä, nyt kun sillä silmällä katselin. :p
   
 5. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Täällä on Ford pelannut hienosti. Ei ole nykinyt, vaan eipä ole ollut lumisateitakaan ja loppui se ongelma itseasiassa jo talvella ilmanputsarikotelon huolellisella sulkemisella.

  Yllättävän hyvin tuo muuten taipuu mutkiin tolla vakiolla poliisialustalla, ei ollenkaan sellainen lulla minkä ison amerikkalaisen auton on tottunu olevan.

  Luistoneston (TC) jälkiasennnusta selvitelly ens talvea ajatellen, näyttäs että täytys hankkia se luistonestomallin ABS-moduuli+venttiililohko (oisko pari satkua ebaystä, käy varmaan myös Town Carista), TC-nappi (halpa, ku vaan ebaystä löytäs) ja TC-mallin pääsylinteri Rockautosta (halpa) sekä "Two supply lines from valve block to TCS master cylinder", eli pari jarruputkea lohkolta pääsylinteirlle ilmeisestikin.
   
 6. Beach

  Beach 2nd gear

  Mulla on sitä samaa satunnaista nykimistä mitä oli viime kesänäkin. 60-80km/h nopeuksissa, kun painaa vain vähän kaasua. Ikään kuin kävisi laihalla. Katellaan josko paranisi uuden imusarjan myötä.
   
 7. Rusty

  Rusty Gearhead

  Onko Crown Vic-miehet nähneet Cop Car-elokuvan? Tuli viikonloppuna tv:stä. Siinä on aika isossa osassa juuri tämmönen.
   
 8. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Kyl se tuli boxille tallennettua, täytyy katsoa :)

  Aika paljonhan nuo näkyy jenkkisarjoissa ja leffoissa rekvisiittana. Moni sanonut, ettei oo nähny tämmöstä autoa koskaan missään mutta kun mainitsee amerikkalaiset poliisiautot ja tv-sarjat niin osaavat sitten kyllä yhdistää...
   
 9. Beach

  Beach 2nd gear

  Olikohan True Detectiven toinen tuotantokausi, kun TV ruudulla näkyy hetken aikaa 7 Crown Victoriaa. :)
   
 10. CVPI

  CVPI 1st gear

  Totta. Tuo omani on ihan täysissä varusteissa oleva palopäälikön entinen auto vilkkuineen kaikkineen ja yleisin huudahdus on "kato, amerikkalainen poliisiauto" vaikka kyljessä lukee isolla FIRE

  Aluksi ollut kyllä poliisiautona ja tarkoitus olisikin "entisöidä" poliisiautoksi. Sittenpä ne huutelutkin ois ihan korrekteja.
   
  karivanner1 tykkää tästä.
 11. Beach

  Beach 2nd gear

  Imusarja tuli vaihdettua. Vanha olikin aika häijyssä kunnossa. Murtumia ja vuotoja reilusti termarikotelon alla. Oli päästänyt nestettä jo tulpanaukkoihinkin.

  Muuten melko yksinkertainen toimenpide, mutta yksi mutteri on tympeässä paikassa kuskinpuolen kannen takapäässä. 15mm räikkälenkki olis ollu hyvä, mutta eipä ollu juuri sellaista pakissa. Aikaa sitten tuhraantui tiivistepintojen putsailuun aikalailla. Youtuben videossa lupailtiin vaihtoajaksi pari tuntia. Ei mulla näin ekakertalaisena toteutunut se.

  Uutta asentaessa on tärkeää oikea momentti (25Nm) ja kiristysjärjestys.

  Youtubessa useita videoita aiheesta, mutta tässä yksi selkeä versio:
  Tässä videossa näkyy mikä sieltä antautuu:
  Typerä toteutus tossa imusarjassa, mutta oli onneksi jo etukäteen tiedossa ja odotettavissa tämä remontti.
   
  VIN M, Petri R. ja isalmela tykkäävät tästä.
 12. Vic

  Vic 1st gear

  Löytyiskö keneltäkään myydä vannesarjaa vicciin? Kesäkumeilla tai ilman. Pelti tai alumiini molemmat saattaisivat käydä. Pulttijakohan taitaa olla se 5x114,3 ja keskireikä joku vähän yli 70 milliä. Eli mm. mustangin vanteet käy suoraan.
   
 13. Beach

  Beach 2nd gear

  ET taisi muuttua aika paljon vuoden -3 malliin. Kannattanee huomioida vanteita hankkiessa.
   

Kerro tästä muillekin!