Ford EFI vaeltelee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja El kamina, 18.5.2014.

  1. El kamina

    El kamina 3rd gear

    Mistä kannattaa lähtiä hakemaan vikaa? Kun lämpimänä tyhjäkäynti vaeltaa!

    Vika voi vissiinkin olla monessakin kohin....MUTTA onko jotain tiettyä aiheuttajaa Fordin Efissä(5.8/80luku)josta voisi aloittaa korjailemaan - etsimään!
     
  2. speedy

    speedy Double Gearhead

    No mulla samoja oireita autossa. -87 Mittasin TPS:än, ja sen totesin vialliseksi, samoin vikakoodi näytti samaa. (Nyt oottelen rokkiautolta uutta motorcraftin anturia) Lue koodit, ja tarkista mahdolliset alipainevuodot. Ehkä yleisin vika on ECT-anturissa --
     
  3. JavelinAMX

    JavelinAMX 1st gear

    En tiedä, onko samalainen systeemi, kuin 5.0 EFIssa noihin aikoihin, mutta ainakin mun LTD:n tyhmäkäynnin vaeltelu johtui likaisesta "tyhjäkäyntimoottorista" tai mikä lie sen nimi. Sijaitsee imarin takaosassa, kahdella ruuvilla kiinni, helppo ottaa irti ja putsata.
     

Kerro tästä muillekin!