ford excursion 2000

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja liamf, 17.8.2011.

 1. liamf

  liamf 1st gear

  on tuossa ollut kys menopeli pari vuotta. hyvin on pelannut. Kendall öljyjä vaihdellut vaan koneeseen tossa 5000ml välein ja dieseliä tankkiin, siis 7.3 Power Stroke.
  kerran kävi sillai että kone kyllä lähti käyntiin ja kaikki ok mutta vaihdekeppii ei millään P asennosta muuhun. siis liikkeelle ei pääsyt mutta onneksi oli vaan palanut yksi sulake ja sellainen sattui olemaan mukana. samalla ei toiminut muistaakseni myös sisävalaistus.
  etujouset alkaa olemaan varmaan tiensä päässä kun kumityynyyn enää vain noin 1cm matkaa ja tuntuu että kolisee "pohjaan" koko ajan. vissiin yleinen ongelma näissä vakio korkeissa EC:neissa.
  soittelin tossa vallilan takomoon ja tarjosivat lisä lehti jousta molempiin 700 eur noin kun vie auton paikan päälle ja siellä asennetaan. eivät mielellään lähetä lisä jousia että asentaisi itse vaan olis mahd että lähettäis irralliset lehtipakat sinne ja ne laittais ne paikoilleen ja se ois noi 400 eur.
  ajattelin kysäistä minkälaisia ajatuksia täällä on homman suhteen?
  netistä kun katselee niin tarjontaa kyllä lehtijousista löytyy. on jotain v-koodia ja skyjackeria jne.
  ei olis haittaa vaikka nousis kori noin 4". ei nousis painopiste niin kauheen korkealle. nostais vaikka koria sitten "joskus" rungosta puslilla toiset 4" niin sais kunnon renkaat alle. ja sitten sähköiset lukot tasauspyörästöihin ja vinssiä ja ...
  ja muitakin ajatuksia kyllä otetaan vastaan.
   
 2. Aki_A

  Aki_A 1st gear

  Mun kautta saa etupäähän lisälehdet jolla tuo keula nousee normaalisti ~1.5-2.5" riippuen kuinka kuoleentuneet vakiolehdet on. Laita YV:tä jos kiinnostaa :)
   

Kerro tästä muillekin!