Ford Excursion alusta/ohjaus ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Catti70, 23.4.2023.

  1. Catti70

    Catti70 1st gear

    Meillä (minulla) on nyt ollu viime kesästä Ford Excursion 7.3D 4WD 2001 . Kaikki menny muuten hyvin mutta nyt se alkoi ääntämään, hankaava ääni ilmeni aluksi käännettäessä vasemmalle risteyksessä mutta nyt kuuluu myös suoraan ajettaessa välillä. Sattumaa vai ei, ääni alkoi kun autoon tuli taakse korotuspalat kun takajouset oli vähän vetelät ja aurauskulmat säädettiin. Ääni ei ole yhtäjaksoinen vaan kuulostaa siltä kuin rengas ottaisi joka kierroksella kiinni jonnekin, hankaava, hieman muovinen ääni. Ja renkaat ottaa kiinni vain maahan . Aluksi kuulosti kuin tulisi edestä vasemmalta mut nyt se kuuluu voimakkaammin takaa oikealta. Luin jenkkisivuilta että noissa ääni voi siirtyillä
    Onkohan vaan pyöränlaakeri menossa mutta miehen mukaan ei kuulosta normaalille pyöränlaakeriongelmalle. Nivelet on rasvattu. Osaisko kukaan neuvoa mistä aloittaa, ettei tarttis maksaa vian etsimisestä korjaamoille tuhansia.
     

Kerro tästä muillekin!