Ford F250 7.3D

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GM4WD, 13.9.2006.

 1. pimeroolis

  pimeroolis 3rd gear

  ...kylläkai oikealaatuinen öljy ei tekis varma paha. Täl Repair Manualis suositele 0 st -23C 10W-30 ja alle -23 0W-30 öljyä. Ite oon ympäri vuoden käytäny 5W-30 öljy, on toiminu hyvin, viime talven reilut pakkaslukematka ei tuotanu murheita käynystykses. Ei oo viel mitä eberi tai webasto saanu aikasiks. Orkis lohkolämmitintä oon mahdollisuuksien muka käyttäny...no see muokatu paikallisele verkovirrale vastavaksi ihan yksinkertaisen diodin avulla. Oon koitanu kysy tarjoksia monest paikast, mut asennustuhina loppu ylensä kun tule tieto auton merkistä :odroll: Oisko vinkkejä...? Autoni 6.0 Powerstrokellä, perhana pitais vissi muuta allekirjoitustä...
   
 2. super71

  super71 3rd gear

  Unohdin mainita tuohon hehkunmerkkivalon katoamiseeen että sulakkeet on ehjät isot sekä pienet.Hehkun solenoidille ei tule ohjausjännitettä.
   
 3. lep-1

  lep-1 1st gear

  Puuttuuko sulla jännite toisesta pienestä johdosta tässä kuvassa?
  punanen tai oranssi. Menikös niistä toinen maihin moottoriohjauksen kautta?

  http://www.ford-trucks.com/forums/attac ... 1302867690
   
 4. AUH

  AUH 1st gear

  Onko näissä vanhemmissa esim -94 tuo pulttijako 8*170 vai mikä?
  Ja onko näihin ollu suurempaa ilmoitettua rengaskokoa kuin tuo ovenpielestä/otteesta 235/85/16?
  Olis renkaiden osto eessä niin tarvis saaha nää tietoon ja tarkoitus on laittaa suurimmat mitkä menee muutoskatsastuksella alle. Tuolla vertailu koolla alle menee esim:33-12.5. Mut Ku löytys suurempi vertailu rengas niin sais alle 35-12.5?
   
 5. lep-1

  lep-1 1st gear

  Leima paukahti perjantaina !!!

  [​IMG]
   
 6. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  on muuten aika hyvin kun ei näitä korotettuja jenkki-diesel-pikkareita nyt liiemmin näy, niin sut olen nähnyt kolmen päivän aikana 3kertaa, ja aina vielä eri kaupungeissakin :rotfl:

  lauantaina turussa motonetin pihalla, samana päivä kaarinan nesteellä ja eilen maanantaina tulit 8tiellä raumalla vastaan (itse fh-volvolla) :rotfl:

  Joko ahtaa kunnolla? 8)
   
 7. lep-1

  lep-1 1st gear

  juu töihin menossa tai tulossa olin Raumalle.
  Ei se oikeen kunnolla ahda kuin kaasu pohjassa 13psi...
  Uus termostaatti tuli laitettua tänään niin lämpee edes vähän ja nyt
  varmaan kulutuskin on vähän inhimillisempi kuin 20L/100km
   
 8. musse67

  musse67 3rd gear

  Hyvä juttu. :) Pitikö vanhan kaavan mukaan vaihtaa kaikki valot e-hyväksytyiksi vai pääsikö helpommalla?

  Peileistä päätellen autolla ei oo vissiin kärryä vedelty edellisessä elämässä?
   
 9. lep-1

  lep-1 1st gear

  Joo valot oli tosi hienot leimalla :D
  Eteen tohon puskurin aukkoihin laitoin neliskantti motonet H4 umpiot
  mondeon säätömoottoreilla. Etu vilkut ja parkit kelpaa sellaisenaan.
  tietty kirkas polttimo parkkiin ja 2-lanka vilkkupolttimosta parkin johto irti.
  Sivuvilkut linja-autosta 2-puoliteipillä.
  Takavalot motonetistä yleismalliset. Sähköt peräkärry pistokkeesta.

  Niin on tässä sähköjarru ohjausboksi hytissä, et on sillä jotain vedetty ehkä...
  Tosiaan ajattelin hommata uudemman mallin peilit, että näkis jotain ja olis sivuvilkku niissä.
  Leimalla sit voi sanoa et peilit on alkuperäinen lisävaruste niin vilkku pitäis kelvata.
   
 10. Subbe99

  Subbe99 3rd gear

  Eli kikkakolmos valosysteemit. :)
  Juttelin tuossa yhden latsurin kanssa ja sano että noista viritysvaloista tulee raippaa kun jää kiinni. ;) Keskusteltiin juurikin oman F350:n maahantuontikatsastuksesta ja valoista. Muutoin olis valmista mutta, ajovalot on vielä asentamatta.
   
 11. superduty

  superduty 1st gear

  Männän renkaat

  Nyt olis pikainen tarve jos jollain on tai tietää mist sais 7.3l powersrtokeen,viimeiseen yli kokoon sopivia männän öljy renkaita??meni kaksi poikki asennuksen tiimellyksessä
   
 12. amaz

  amaz 2nd gear

  Löytyisköhän apuja kun pitäis -01 Excursionista saada vikakoodit ulos. Service Engine Soon -valo palaa jatkuvasti, auto kyllä toimii normaalisti ja lähtee hyvin käyntiin.

  EDIT:
  kojolle suuri kiitos, Auto Enguinityllä sai koodit ulos, herjas 2, 4, 6 ja 8 sylinterin hehkuja...
   
 13. Scottsdale1980

  Scottsdale1980 1st gear

  Mikähän meni ku -95 F350 puhallin lopetti toiminnnan ihan kerta heitolla,sulake on ehjä ja moottorin pistokkeelle tulee sähköä...oisko moottori sökö? Mistähän suomesta sais kohtuu hintaan? usassa ois halpoja.. Siemens merkkinen moottori nyt näytti olevan.
   
 14. F350

  F350 3rd gear

  Vilkaiseppa Startaxilta.
   
 15. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

  Mites 7.3 IDI naftalämmitin pitäs irrota suodatinjalasta? Otin suodattimen irti, ja sisäpuolelta suodattimen jenkaholkin pois, minkä jälkeen kuvittelin lämmittimen putoavan käteen että saa vuotavan o-renkaan, tai mitä siellä onkaan, vaihdettua. Lämmitin ei kuitenkaan hievahdakaan paikaltaan? Ei viitteis paskoa sitä.

  Vuotaa siis naftaa suodatinjalassa olevan naftalämmittimen pistokkeen juuresta. Sehän on se valkoinen pistoke suoraan jalan päällä.
   
 16. rammi

  rammi 3rd gear

  Kyllä sen pitäisi siitä lähteä holkin irrotuksen jälkeen kun painaa siitä valkeesta pistokkeesta alaspäin, ite vaihoin sen o-renkaan sinne just tuossa syksyllä, kun vuoti.
   
 17. Kossu44

  Kossu44 3rd gear

  Tuli eilen vaihdettua termostaatti, vanhasta oli lautasen tiiviste lähteny osittain pois paikaltaan. Öljyn lämpöjä kun on tullu seurailtua edgestä niin ennen oli max 65 ja nyt reilu 90 astetta. Tuo auton oma lämpömittari ei tunnu näyttävän muuta kun et lämpöä on ehkä :cry:
  Samalla tuli pestyä järjestelmä ja vaihdettua nesteet. Pitääkö tuohon 99 vielä kans lisätä tuota kavitaatio limaa?
   
 18. pimeroolis

  pimeroolis 3rd gear

  Morjest. Et näe yhtä paremmin niist "isoist" peilist. Mäkin luulin sama. Mut kapoisiks muutuvilla talviteillä oot pulas niiten(isojen) kans kun törrötelevat suht kaukana ja kuskinpuoline aina vaaras tartuu vastaantulevaan. Mun cursionis kans pienet, apumiehen peili laajakulma, kuskin normaalpeili, sähkösäädetavat ja vilkutki lasissa. Kelpasivat leimalle kun vaihdoin punaiset ledit keltaisiks. Itelkin isot peilit viel laatikossa odotelemas, jos viiti vaihtaa, päivää. Et kokeile ensiks niiten pienien kans. No jos ny tartis isokokoist kärry raaha koko aja sit eri asia. Ja sivuvilkun saat viritety vaik peilin alareuna. Kato uusimista F-150 peilistä malli. Ei tartee vältämät poraa reikiä lokasuojin, niitä kaikennäköisiä jälki-,pintaasennus ledejä missä E-merkit löyty kyll riitävästi jos viiti etsiä. http://www.youtube.com/watch?v=G0tF4Bg5 ... re=related täs pieni suunitelukohta, mut ihan alaosaan alta ylöspäin sun peilis pystyy ruuvama sopivan kokoise led valo mika valaista sit sopivast sivuile, piuhan vissi joudut vetämä sinne jos ei ole tehdalta jo valmiiks asenettu.
   
 19. lep-1

  lep-1 1st gear

  Moro
  Nii se voi olla et on liian kaukana peilit...
  Mä olen juuri New Orleansissa ja tossa autokuskilla oli excursion missä oli sellaset pyöreät kaksiosaset peilit vilkulla. Onko ne sit 03 mallin peilit.
  Niin ei ne näyttäny niin kaukana olevan ja siitä alaosassa olevasta pikkupeilistä näki hyvin auton viereen "kuolleeseen kulmaan"
  Tällasia peilejä oon ajatellu:
  [​IMG]

  Pitää miettiä sitä peilihommaa.
   
 20. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

  Liottelin ja lämmittelin mutta ei prkle irtoa kovallakaan painamisella. Lähteishän se jos meinais että hajotkoon jos on hajotakseen, mutta vaihdoin kuitenkin varastosta tilalle kokonaan toisen, vuotamattoman jalan.
  Pulaan sen toisen kanssa sit ku on aikaa. e-bayssä on näköjään noita lämmittimiäkin.
   

Kerro tästä muillekin!