Ford F250 7.3D

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GM4WD, 13.9.2006.

  1. Hutikka

    Hutikka 1st gear

  2. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

    Muokattu: 18.10.2017
  3. Hutikka

    Hutikka 1st gear

  4. manuliitto

    manuliitto 1st gear

    Olisi tarkotus laittaa tohon vapari idi koneeseen letukan 6,5 koneen turbo, onko mitään järkeä? Mistä kannattaa ottaa oljynpaine ja onko öljyn paluulle mitään järkevää paikkaa valmiina?
     
  5. kaskinikki

    kaskinikki 3rd gear

    Täytyypä kysästä täältäkin, onko kellään joutilaana 8x170 jaolla 17 tuumaa tai isompia vanteita renkaineen. Optimi olisi jonkulaiset jokakelin renkaat esim hillitty mt tai at pinta, kaikki toki huomioidaan. Koolla ei sinänsä merkitystä kunhan hiukka edes isommat mitä orkkikset... jos tunnet piston sydämessäsi ja tallin nurkassa makuutat ylimääräistä rengassarjaa niin ilmottele. Nopea käteiskauppa ja hyvistä maksan myös hyvin. Kiinnostaisi myös tietää jos joku myy järkihintaan uusia ja saako tuolla jaolla jostain esim 17" ns. Mangelseja? Auto f250 07

    Nolla456735594
    Tai yv tänne
     
    MustaSurma tykkää tästä.
  6. MustaSurma

    MustaSurma 1st gear

    Aika heikosti löytyy, on meinaan ollut itselläkin hakusessa jo jonkun aikaa. Parhaan tarjouksen oon saanu KM Däckservisestä (www.kmdack.com) Haaparannasta, vaan se paras tarjous menee siinä kun lähtee sinne Uudeltamaalta ajamaan.

    Sinällään että jos sä tarttet kanssa vanteita niin sieltähän vois kysyä että saako paljousalea ja laittaa kulut puoliksi jos sinne lähtee jytäämään. Samallahan siinä vois tehdä muitakin hankintoja... :D
    Joulukuussa olen muutoinkin matkalla Ouluun niin siinähän sitä samalla kävis Torinossakin...
     
  7. juhamann

    juhamann 3rd gear

    KM Däckistä pelkästään hyviä kokemuksia. Ja tarv.lähettävät Matkahuollollakin.
     
    MustaSurma tykkää tästä.
  8. MarkFMX

    MarkFMX 1st gear

    Vieläkin olisi tarvetta !
     
  9. kaskinikki

    kaskinikki 3rd gear

    Täytyypi kysellä tuolta. Joo vähän on tästä tampereenseudultaki pitkä matka haaparantaan eikä käyny moinen mielessä kun viimeksi siellä olin, paitsi että hotelli olof oli perseestä ihan vinkkinä vaan jos sinne suuntaan on menossa
     
    MustaSurma tykkää tästä.
  10. J-P-A

    J-P-A 1st gear

    Sain vihroosta Elm kapulan laitettua autoon kiinni. Lappärin yms laitteiden puuttuessa kannoin pöytäkoneen autoon ja rupesin datailemaan. Lopputulema oli että kapula pelaa, bluetooth yhteys on mutta toi Forscan 2.2.4Beta ei saa yhteyttä autoon. Oon hiukan ihmeissäni. Ohjelma pyytää yhditämään uudelleen mutta ei saa/ löydä autoa. Mitäs mä nyt teen?
     
  11. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

    ilmoitaks se jonkun syy, miks see ei saa yhteyt.
     
  12. J-P-A

    J-P-A 1st gear

    Joo se sanoo "yhteyttä ei voi muodostaa varmista että autossa on virrat päällä"
    Kapulan ohjelma löytää mutta tosiaan kun painaa yhdistä nappia niin edellä mainittu fraasi tulee n.15sec latailun ja miettimisen jälkeen.
     
  13. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Olisko kyse tästä?
    Important note: almost all of adapters sold under "ELM327" label are "clones" (use not original ELM327 chip). In past few years 80% of them are "bad" clones, and unfortunately this ratio grows. "Bad" clones are not fully compatible with original ELM327 and will not work with FORScan. FORScan uses service level protocols and requires adapters that are fully compatible with original ELM327. Other software that uses standard OBDII protocol usually work with these adapters, so people usually don't understand the problem. The problem is that service protocols are more complex than regular OBDII ones and this is why it is physically impossible to make FORScan work using these devices. We recommend to obtain either original white-label adapters listed above (Scantool OBDLink, ELS27), or look for ELM327 marked as "Ford Mazda FORScan" etc compatible - these are usually "good" clones equipped with HS/MS CAN switch. But "good" clones may have other problems (for example, USB adapters cannot work faster than on 38400 bps, CAN bus errors etc).

    Eli suurin osa elm kapuloista ei toimi forscanin kanssa joka vaatii kapulalta enemmän kuin simppelimmät perus obd2 scannerit.
     
    Muokattu: 20.11.2017
  14. J-P-A

    J-P-A 1st gear

    Tää valaisi jo paljon. Se on sitte tilattava uus kapula, tälläkertaa sitten sellanen jossa on tuo hs/ms vipu kyljes ja foordin tarra. Kun ny vaan rupeis toimii ja vika selviäis autosta tai edes mistä päin lähen vikaa etsimään.
     
  15. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Jenkkifoorumeilla ei muusta puhutakaan kuin turbottamisesta ja siitä kuinka idi turbo oli oikeesti ATS sarjalla tehty ja Banksin sarja sitä ja joku muu sarja tätä ja blaa blaa. Varmaan siinä joku järki on oltava.
    Tai sit ei.
     
  16. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

    Itele ostin joskus sellaisen http://www.ohp.ee/et/a/elm327-usb-ford-mazda-taielikuks-diagnostikaks ja myös tollainen https://www.ebay.com/itm/Mini-V2-1-ELM327-OBD2-II-Bluetooth-Auto-Car-Diagnostic-Interface-Scanner-Tool-XP/112369458920?_trkparms=aid=222007&algo=SIM.MBE&ao=2&asc=49478&meid=5e9ece7172f6434c83d309455fe42d35&pid=100623&rk=2&rkt=6&mehot=ag&sd=253051117466&_trksid=p2047675.c100623.m-1 on toiminu. Siinnä sinihampassa ei oo mitä kytkimiä. Sitä sinista kapula oon käytäny myös android puhelimen latatava Torque Pro n kans ja toimi. Tietty niiten kiinalaisten kans ei oo mitä varma, tuttuja on kans ostanu niitä, toisil toimi toisil ei. On saanu auton kans yhteyten mut ei loe mita ulos. Hiljaten käyttäjä "partakukko" excua tutkies kokeilti sitä mun sinistä kapula hänen tietsikan latatun Forscanin kans, kun hänen konessa ei olnu sopiva usb rasia ja sai hetimiten yhteyten. Ja tiedot näkyviin.
    Tietenkiin auto pita testia varten oltava joksenkiin toimintakunnos, akut latinkissa, virta kytketty( testeri ohja). Mootoria startaessa on olnu joskus että katko vähä piteman starttin aikaan yhteyten. Ilmastointilaiteet ja radio pitais sammutta diagnoosin ajaksi. Eli tos jonkinsortinen vähä sekava ohje
     
    Muokattu: 20.11.2017
    Powerstroke tykkää tästä.
  17. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

    Perkule kun sun siantis on mun asemapaikalt kattoessa sellaisel suunal että mul ei oo ehkkä muuta asia sinne, kun lähtee vartta vasta ajama sinne. Tietty jos ma saan sulle lainat tota sinihammasta, eli toimita sen sulle jollai taval, että saisit kuvan ruuttun?
     
  18. J-P-A

    J-P-A 1st gear

    Mä laitan yv:tä sulle.

    Tosiaan olis aika raaka reissu lähteä ajaan voortilla. 15-20min ajoo ja n.5h jäähdyttelyä ja matka jatkuu..
     
  19. Powermover

    Powermover 1st gear

    Btw. Onko kukaan poistanut autostaan panhard tankoa? Vaikuttaako ajoon miten? Nimimerkillä jäykemmät jouset 2 tuuman korotuksella ja eipä mene akseli linjaan.
     
  20. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Vanhemmissa ei semmottii hienouksia ole ollenkaan. Siis lehtijousillahan se sunkin on kai.
     

Kerro tästä muillekin!