Ford flathead kirjallisuutta haussa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ToniC, 21.9.2021.

  1. ToniC

    ToniC Gearhead

    Voisin ostaa, jos jollain on jäänyt nurkkiin sormin hypisteltäviä tai e-bookeja, joiden avulla saisi nurkissa lojuvista vara lättäpään osista kasattua ehjän koneen.

    Muutenkin ford v8 lättäpää kirjat/virioppaan kiinnostaisi.

    Yv.
     
  2. ToniC

    ToniC Gearhead

    4 opusta hommattu. Hyvää tietoa koneista.

    Iltaisin unilukemistoksi ja sitten opeilla rakentamaan 255 cid ranskiskonetta jossain vaiheessa, kunhan ensin koeajettu.

    Eräällä foorumilla törmäsin vielä herraan nimeltä Sheldon B. Näytti hänen kalustoa olevan 60-70 -lukujen rod&custom ja hot rodders lehtien kansissa. Kovin mukava vanhempi herrasmies ja mielellään kertoi ja valaisi lättäpään "good to know" asioita...

    Aika hieno keskustella tuollaisten kanssa. Juttua tuli siihen malliin, että kaveri haluaa tiedon säilyvän myös tulevaisuudessa.
     
    Muokattu: 23.1.2022
  3. No mitä se sano?
     
    Belmont tykkää tästä.
  4. Tein joskus ajankulukseni ketjun Fordin lätysköistä. Mun piti siihen kirjoittaa enemmänkin, mutta tuli muuta ja se hiukan jäi. Mut joo, siellä kirjoittelin netistä löytämäni perusteella patonkilohkostakin.
     
  5. ToniC

    ToniC Gearhead

    Pitänee selata sekin. Harjotustyönä ajattelin putsailla nuo 60hp lätyskän osat ja koitan ihan pikkubudjetilla tehdä siitä käyntikuntoisen koristeen.

    En tuohon ajatellut mitään valtavia moottorikoneistuksia tehdä. Hoonaus, rengastus, laakerointi. Ym.. jos sitten sais ymmärrystä lisää oikeita hommia varten.
     
    Muokattu: 23.1.2022
  6. ToniC

    ToniC Gearhead

    No ei musta vielä gurua tullut, mutta koneaihioista, niiden hyvistä puolista, mahd. Murheista jne. Löytyyhän tuota samaa halkio-asiaa juutuubistakin, mutta olihan se mukavampi kysellä ja jutella. Kyllä nyt ainakin vähän keskustelujen pohjalta päädyin tohon ranskiskoneeseen aihioksi.

    Varmaan sitten kotiin tulee joku kamala pommi, mistä ei konetta tee kirveelläkään. Se olis kyllä luonnollista minun harrastamisessa.
     

Kerro tästä muillekin!