Ford Lincolnit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja anttis80, 5.10.2007.

  1. anttis80

    anttis80 1st gear

    Onkohan Suomessa paljon Ford Lincolneja, mieluiten Continental 70 luvulta ja onkohan niissä mitään yleisiä tyyppivikoja. Jos joku tietää enemmän Lincolneista niin olisi mukava tietää, itse kun en kauheasti tiedä autojen tekniikasta.

    Antti Sarja
    antti.sarja@mbnet.fi
    040-7706355
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Onhan noita. Lincolneihin ei vaan tahdo löytyä yhtä ja kaikenkattavaa nettisivua, josta löytyisi vastaus kaikkeen Linconeja koskevaan. Pitäisi tietää vuosimalli ja malli vähän tarkemmin, jotta osaisi etsiä. Vanhemmiten sähkölaitteet ja alipaineella toimivat esim. ovien keskuslukitukset ja ilmastoinnin säädöt saattavat teettää töitä, mutta muuten perusvarmoja Ford tuotteita nuo Lincolnit ovat.
     
  3. Jamu

    Jamu 1st gear

    Tuolta kyllä löytää melko paljon aiheesta. Ja aina voi kysyä...
    Siellä muutama kaveri jolle nuo Linkit elämää suurempi juttu ja auttavat sen mukaan jos ongelmia.

    http://www.thelincolnforum.net/phpbb3/
     
  4. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Yleisesti ottaen ja varsinkin tekniikan näkökulmasta noi 70-luvun Lincolnit on yhtäkuin Ford/Mercury. Lincolnin omat kuviot päätty tohon 60-70 luvun vaihteeseen. Tietysti on just enemmän hilpettä vakiovarusteena, paremmat verhoilut, äänieristykset ym.

    Just noista varusteista tai niiden toimimattomuudesta voi olla päänvaivaa. Perustekniikka on kyllä taattua toimivaa Fordia.

    Niin ja kuten oon tää foorumilla aikaisemmin sanonut, että Lincolnit ei mee rikki, niitä vaan pitää välillä huoltaa. 8)
     
  5. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

  6. Fo697488

    Fo697488 1st gear

    NÄIN ON... Itselläni Mark IV -74 ajettu suomexi 560 tuhatta, eikä koskaan ole jättänyt tien päälle eikä sen viereenkään. Kone täysin alkuperäinen M.öljyt vaihdettu säännöllisesti n.5000:n välein muuta ei ole tarvinnu ja kaik pelittää.`
     

Kerro tästä muillekin!