Ford Mustang Mach 1 1969-1970

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mr.Speed, 18.5.2003.

  1. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Tuossa lukiessani uutta Veekasia huomasin että seuraavassa numerossa (4/2003) on esittelyssä Ford Mustang Mach 1 1970 428CJ pannulla.Auto on aito suomi-auto sekä aito 428CJ-isolohko :???: ...
     
  2. KTM

    KTM Gearhead

    Oulussa yksi Oy Ford Ab:n tuoma ´70 Mach-1 428+Toploader. Ihan numerotarkkapeli alunperin oranssi mustalla raidalla ja mustalla sisutuksella. Nykyään, tai oikeastaan viimeiset 20-vuotta auto on ollut musta. Omistaja osti auton 70-80-lukujen vaihteessa ja todennäköisyys mahdolliseen luopumiseen on 0 tai vielä vähemmän. Toisaalta mitä sitä luopua hienosta ja hyvästä autosta.
     
  3. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    "todennäköisyys mahdolliseen luopumiseen on 0 tai vielä vähemmän. Toisaalta mitä sitä luopua hienosta ja hyvästä" En kyllä ihmettele yhtään :smile:
     
  4. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Eikös veekasissa ollut ihan 80-luvun alussa kuva jossa oli sininen & punainen -70 Fastback-Mustangit? Väittäisin että toinen oli Mach 1 351C ja kuvatekstin mukaan vähän ajettu vanhemmalta naishenkilöltä ostettu.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Aikoinaan kaupattiin V8:ssa -69 Boss 302 Mustangia.Onko tietoa nyky vaiheesta?
     
  6. Fastback

    Fastback Gearhead

    Se boss 302 vaikutti pitkään eräällä kaverilla Vammalan suunnalla. Alkuperäinen tekniikka räjäytettiin jossain katukisassa '80 (?) luvulla. Auto myytiin etiäpäin ja mahtoiko se olla Jyväskylässäkin hetken aikaa?!? Nykyisin auto taitaa olla isolohkolla varustettuna. Ainoastaan auton alkutaival on tuttua, kun vaikutti kotoseudulla. Loppu on erinnäisiä kuulopuheita.
     
  7. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Uusimmassa V8:ssa oli pikkukuva tästä Oulun -70 428 CJetistä. Kuvassa se on oranssi.

    Samasta autosta oli esittely 5/84 V8:ssa mustana.

    V8-Magazinen mukaan 2kpl on tuotu Suomeen -70 Mustang 428 CJ -mallia.

    Eli V8 4/84 musta Mustang
    ja 4/03 punanen Mustang

    Viisaammat täsmentäkööt!
     
  8. MustangGT

    MustangGT Gearhead

  9. Anonymous

    Anonymous Guest

Kerro tästä muillekin!