Ford Nationals 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Hollow Head, 11.11.2007.

  1. arrakis

    arrakis 1st gear

    No näinpä...

    Eikä asiaa auta yhtään rakentajan...hmmm...laiskuus... :oops:

    En ajatellut '97:lla radalle lähteä, mutta vähän alkoi houkuttaa... 8)
     
  2. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Saataisko paloauto liikkeelle Natikoihin?
    Voisit sit ajaa vaikka sillä. :poff: :poff:
     
  3. Fastback

    Fastback Gearhead

    Palautetaan juttua takaisin alkuperäiseen, ettei synny aivan väärää kuvaa tapahtumasta.

    Ford Nationals. MustanGT, sun 289 Fastback on kunniavieras siellä, siinä kuin 200 cid kutosella varustettu '65 avo Mustangikin. Ford Nationals on tarkoitettu ensisijaisesti FoMoCo alkuperäistyylisille autoille. Alastaron rata on äärimmäisen hyvä pitopaikka, loistava sijainti isoine asfaltti, ruoho ja sora-alueineen, sielä löytyy tilaa vaikka pick-nickille. Suurin yksittäinen tapahtuma on autonäyttely, kaikki muu ratatoiminta on jotain mihin jäsenillä on mahdollisuus äärimmäisen turvallisessa ympäristössä. Rata-alueella nähdään kerhon sisäisen slalom cubin osakilpailu, rata-ajoa, kiihdytystä ja burn-out kilpailu. Jos omalla autolla ei halua koittaa mitään näistä, niin aikaa voi viettää saman henkisten ihmisten parissa, käydä syömässä rata-ravintola Paddokissa tai nauttia omia eväitä pick-nickillä esim. seuraten rata-ajoa tai muuten vaan hengata upeiden autojen seassa. Kankaanjärvi sijaitsee myös n. 700 m päässä pitopaikasta, paikka on luonnonkaunis meteorin iskusta syntynyt järvi keskellä kaunista hiekka kangas aluetta. Tämä on se perusidea jonka ympärille Ford Nationals on aikoinaan syntynyt.

    Syystä että Hiperformance on nostanut päätään nettikeskusteluissa johtuu yksinkertaisesti siitä että pari pääpukaria ovat aika hiperf orientoituneita. Tapahtuma säilyy alkuperäistyylisiä autoja vaalivana, pieni osa autoista on rajusti viritettyjä ja rakennetttuja joilla tavoitellaan vakavasti Ford Champion titteliä. Ford Champion palkinnon taistelun seuraaminen tai tarkastelu tuo omaa jännitystä tapahtumaan.
     
  4. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Paremman puutteessa tuokin käy, sillä siinäkin on Y-lohko voimaa tuottavana elementtinä. Burnis kisaan sillä on turha lähteä, varttimaililla loppu termarista kahvi, rata-ajossa läikkyy (ohra) pirtelöt pitkin lattioita ja slalomissa saisi varmaan kaikki keilat nurin :rotfl: :rotfl: . Eikä autonäyttelystäkään tarviisi odotella kotiin viemisiä. On se hiano peli... :soosoo:
     
  5. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Äläs nyt.
    Jos paloauto olisi kunnossa niin voishan sillä käydä kokeilemassa varttimailia.
    Jos vielä siihen saisi uudet renkaat edes eteen niin mikäs sillä olisi kurvata mutkarataakin...tupa täynnä ihmisiä.
    Autonäyttelyyn sitä ei voi viedä kun Prezidentti on tehnyt pohjatyöt huonosti ja maali oli lohjennut.
     
  6. Jukka

    Jukka 3rd gear

  7. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Henry tehny aika ISOJA hiomakoneita ja ratkirikkaita mielenterveysongelmaisia? :eek:
    TUNNUSTAN !
     
  8. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Toi ed. kommentti siis näistä kumien kärwennöksistä?
     
  9. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    PERHANA? "Veitte jalat suustani", MOLEMMAT?
    Mnääki haikailen viime elokuuta ja Tennesseen/P.Carolinan lämpöä ja IHMETTELEN omaa laiskuuttani&SAAMATTOMUUTTANI Cyclonen kanssa? :eek:
     
  10. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Taitaa Pizzalla olla kotiasiat liiankin kunnossa, kun ei äijä viihdy tallilla. Tahrat lakanoissa ja pakaroissa kuulostaa vaaralliselta :eek: . Ettei vaan sikiämisvietti olisi saanut valtaa keskisessä suomessa... :soosoo: :soosoo:
     
  11. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Höpö-höpö ! :D
    Allekirjoitus on silkkaa peiliinkatsottua ymmärrystä siitä mitä faija typeryyksissään meni touhuamaan, mutta siitä on jo liian pitkä aika ja tehtyä ei nyt enää saa tekemättömäksi jne?
    Joka tapauksessa kyllä kotona viihtyy mutta tarvitaan kohta kunnon potku perseelle, että saadaan "romut" läjään joskus?
    KAUHISTUTTAVA ajatuskin että meikäläisen ÄO:lla jälkikasvua... EEEE? :eek:
     
  12. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Tässä eräs on kysellyt pitkin eilistäkin päivää onko tapahtuma pelkille stroukkeri isolohkoille?

    Ei, se ei ole pelkille stroukkeri iso tai pikkulohkoille, ei alumiinikantisille kutosille tai ylipaineistetuille pannuille vaan se on kaikille kellä on kanttia lähteä paikalle, oli se vaikka nelosmoottorilla varustettu kakkos taikka foximusse taikka pinto,fairmont jne. Se on tarkoitettu että pääsisi fomoco-ihmiset ajamaan varttimailia ja rataa, oli paineita tai ei. Vaikka moni miettii että pitäisikö mennä sinne kokeilemaan mutta siellä on kuitenkin turvallisempaa kokeilla kuin liikenteen seassa, jossa voi tulla jäniksestä hirveen saati ihmiseen auton keulaan. Jos empii, niin tulee edes ensinnä katsomaan mitä tapahtuu ja päättää sitten ajaako, lauantaina tai sunnuntaina. Kuitenkin, siellä saa kokeilla varttimailillakin mitä auto kulkee, oli slicksejä tai normaalit katurenkaat vaan. Ei oo häpeä että tulee paikalle nelosmoottorilla taikka kutosella, mutta on enempi häpeä ettei ole kanttia tulla kokeilemaan paikan päälle ja kortti menee paikallispoliisin hyllyyn pölyttymään.

    Saahan niitä stroukkeri-isolohkoja tai merimoottoripikkulohkoja saati järvimoottorikuutosia ihmetellä netissä etukäteen, mutta kuka ajaa koviten, ei ole täällä kuulutettu. On vakioilla autoilla melko kovaa menty botniaringilläkin. Kaikkihan virittää, mutta kuka tulee vakiolla taitaa olla kovempi rattimies?

    Niin, vaikka mulla olis vielä auto vakiokuosissa, niin tuonne menisin silti. Turvallisempaa on radalla ajaa kovaa, kuin yleisessä liikenteessä. Joka tapauksessa, tuolla nähdään ja annetaan merimoottoripikkulohkojen laulaa.
     
  13. yfreak57

    yfreak57 Gearhead

  14. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Mites RoisiiD kolahta muiden korvaan??
     
  15. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

  16. Fastback

    Fastback Gearhead

    Asialliset on päivitetyt sivut. Fordman biisi on kyllä aivan upee.
     
  17. natikat

    alkaa olla munaa sivuissa,kyllä kelpaa katella !
     
  18. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Ihan vaan vinkkinä.
    Alkaa oleen Lomasäkylä aika täynnä jo...
    Kannattanee pitää kiirettä jos haluaa sieltä majoituksen.
     
  19. Fastback

    Fastback Gearhead

    Perskules, näyttää muuten ihan väkisin siltä että pirssi on jonkin sortin valmiudessa natikoissa. Tänään menee loput palikat maalille!! Asiaa asiaa. Mustangsunlimitedilta tulossa loput hilppeet ja iskunvaimentajatkin pitäisi tulla säädöstä ensiviikolla. Aivan kauheeta, tää valmistuu ihan käsiin.

    Natikoissa tavataan...
     
  20. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Mulla vaan leviää käsiin siis pirssi :eek:
     

Kerro tästä muillekin!