Ford Nationals 2015 päivitys - lue ja säästä !

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Futurage, 24.6.2015.

  1. Futurage

    Futurage Gearhead

    Jos otat osaa kiihdytykseen tai rata-ajoon voit säästää 10 € - lue lisää alempaa.

    Tänä vuonna Natikoiden yhteydessä ajavat varttimailia Mustangin ja Fordien ohessa myös muut muun merkkiset katuautot. Tulossa on huimia laitteita ja luvassa onkin todennäköisesti Suomen koko kesän kovimmat kiihdytyskatuautokapinat !

    Tulossa on ennakkoilmoittautuneiden lisäksi ( noin 30 muun merkkistä nopeata autoa / moottoripyörää) myös Blacklist - sarjan osakilpailu.Kyseessä on haastetyyppinen sarja jossa haetaan Suomen nopeinta katuautoa, tyyliin kumpi ensin maalissa voittaa. Voittaja siirtyy TOP 10 listalla vastustajansa edelle. Varttimailiajoilla ei ole sijoituksellisesti merkitystä, mutta luonnollisesti kaikkia kiinnostaa myös aika / loppunopeus..ja ennätysten tekemiseen on Alastaro Suomen paras paikka.

    Kuka on päivän nopein ? Ford,moottoripyörä vai jonkin muun merkkinen auto. Ennakkoon puntit ovat melko tasan. Suojanen on ajanut Mustangillaan 8,5 sek ja Asseri Foxillaan kolkuttelee 8 sekunnin ovea,viime vuonna 9,1 sek ajanut Corvette on saanut päivitystä osakseen, samoin kuin myös 9,1 ajanut kilpakumppaninsa Suzuki.

    Aiheesta Blacklist lisää:

    HUOMIO: Blacklist / muut merkit ajavat Natikoiden ulkopuolella kutsuvieraina, näiden tulokset ovat erillään Ford Nationalsien tuloksista.


    Ottamalla Natikoihin vierailijoiksi muitakin merkkejä saamme tapahtumalle lisää Suuren Urheilujuhlan tuntua: enemmän osallistujia, veekasien karjuntaa sekä yleisöä.Kaikki tämä auttaa meitä taloudellisesti.

    Tänä vuonna on slalomille reilusti aikaa, se on samaan aikaan kiihdytyksen kanssa eli klo 10-14. Mikäli näyttää siltä että kiihdytyksessä olisi reilusti tarvetta ajaa vielä 14 jälkeen, on tähän mahdollisuus klo 15 asti.

    Alkuperäiseen nähden saimme tiristetyksi ratayhtiöltä yhden lisätunnin, eli ajot loppuvat klo 18 alkuperäisen klo 17 asemasta.

    Eli summa summarum: jos kiihdytyksen lineup-jonot alkavat lyhentyä voimakkaasti klo 14 aikoihin, kiihdytys loppuu ja siirrytään rata-ajon pariin. Mikäli kiihdytykseen on edelleen ruuhkaa ajamme sitä max klo 15 asti ja tällöin rata-ajo on klo 15-18.

    HUOMIO :

    Sinulla on mahdollisuus maksaa osallistumisesi ennakkoon ja säästää. Etukäteen maksaneen kuljettajan ei tarvitse maksaa sisäänpääsyä alueelle.

    Näin pyritään helpottamaan ruuhkaa portilla ja saamaan sisääntulo jouheammaksi.

    Maksuja ei palauteta ellei koko tapahtuma jostain syystä peruunnu.

    Portilla käy vain käteinen.

    Osallistumismaksuthan ovat:
    - kiihdytys 25€
    - rata-ajo 25 €
    - slalom ilmainen
    - sisäänpääsy alueelle 10 € /hlö ( kuljettaja 0 € etukäteen maksaneille)

    Maksa siis seuraavasti. Tietosi tallentuvat järjestäjille, varmuuden vuoksi voit tietysti ottaa kuitin mukaan ja näyttää sitä portilla:

    Pankki: Danske Bank
    Tilin nimi: FFCF / Ford Nationals
    Tilinumero: FI15 8000 1071 3836 33
    Viestikenttään:
    - kuljettajan nimi ( esim. Ville Vauhtinen)
    - auton malli ( esim. Mustang HT -67)
    - väri ( esim. punainen )
    - moottori ( esim. 351 W)
    - rekisteritunnus ( esim. MUS-51)

    Katsojien sisäänpääsymaksut alueelle maksetaan portilla, samoin kuin niiden kuljettajien jotka eivät maksa ajojaan etukäteen.


    TERVETULOA !
     

Kerro tästä muillekin!