Ford Ranger USA

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja moscowiz, 7.3.2014.

  1. moscowiz

    moscowiz Gearhead

    Haulla en juuri löytänyt tarinaa tästä pikku truckista. Ostin toissa päivänä moisen laitoksen hetken mielenhäiriössä, enkä ole katunut ainakaan vielä. Viehättävä pikku lava-auto. Excursionilla viimeajat ajelleena, pieni koko oli vaihteeksi aika hauskaa. Tämä mun kärry on -89, 2.9, XLT-kaikilla herkuilla, V6 koneella (Taunus, Granada?). Tehoja ei liikaa, mutta liikenteen seassa pärjää kyllä. Neliveto, ilmastointi ym, kaikki toimii. Tää oli hauska yksilö, uutena tullut vuonna -89 suomeen. Maahantuojan toimesta ei kai ole tuotu? Tämän on yksityinen henkilö tuottanut Rovaniemelle. Kallis kärry ollut silloin, yli 70000 markkaa löytyy papereista.

    Onko näistä enemmän jollakin tietoa? Mielelläni kuulisin näistä pienemmistä FoMoCo tuotteista. Yhtäläisyyttä kai Explorerin kanssa?
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Yhtäläisyyksiä leienee enemmän pikku broncon kanssa ainakin tossa sun vuosimallissa, sama 2.9 kone. Kone kait ihan hyvä mutta kansivaivaa ollut, tuo 4.0 mikä uudemmissa niin aiankin jo ihan mukava kone.

    Sisustahan ja keula noissa on kovin samanlainen pikkubroncossa, rangerissa ja explorerissa. Explo tuli 1990 ja samankeulanen rangeri 1989.


    Varmasti on mukava peli ja tehoa riittää japsipikappeihin verrattuna tuossakin. Laitahan kuva kun ei noita liiaksi näe!
     
  3. moscowiz

    moscowiz Gearhead

    Kuvia ei kait meikäläinen pysty tänne näillä IT-taidoilla laittamaan.....enkä nyt tarkoita ilmatorjuntataitoja vaikkei nekään häävit ole
     
  4. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Kiinnostunut olen ollut itsekin. Huutokauppakamarin tontilla oli kerran menossa vasaran alle näppärän olonen vanhempi 4x4 Ranger. "Toi lähtee varmaan edukkaasti" meinasin, ja eikun koeistumaan. "Aikalailla tyköistuva on kabiini...ääh...jooo...kyllä tää tästä....mit...AAAAAARGGH....PERRRRKELE..." Hirvee kramppi iski reisilihakseen, paniikki iskee, jumissa ratin ja katon välissä, vitut eikun heittäytymällä sivuttain ulos hiekkaan, jätkä ampaisee pystyyn ja koikkelehtii ympäriinsä kädet viuhtoen....Mitähän sivulliset tuumaili.

    Jätin huutamisen sikseen, mutta pidän edelleen niistä, varsinkin tuo vuosikerta, nelivetona ja mielelään manuaalilla olis jo pihalla jos mahtuis sisään... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!