Ford Tbird gen 10

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja bikerent, 26.3.2022.

  1. bikerent

    bikerent 1st gear

    Moro, automaattiturvavyö ei mene kiinni ja samalla door ajar valo jää palamaan mittaristoon, siis, jos lukossa oleva valokytkin menee rikki niin aiheuttaako se turvavyön toimimattomuuden.
     
  2. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Aiheuttaa. Ainakin omassa turvavyö liikkuu vain kun ovi on kiinni. Noi on varmaan samassa piirissä. Sisävalokaan ei sitten varmaan syty/sammu? Kokeile ohittaa ovikatkaisija saranapuolella, niin näet onko se viallinen. Jos oven saranat ovat kuluneet ja ovi roikkuu paljon, katkaisija ei välttämättä toimi kunnolla. Silloin voi kokeilla nostaa ovea ja katsoa, onko sillä vaikutusta.
     
    Muokattu: 27.3.2022
  3. bikerent

    bikerent 1st gear

    A-pilarissa oleva kytkin on vaan ilmeisesti sisävaloon, se toimii, mutta mittaristossa herjaa punainen ovi auki valo. Pitänee kaivaa oven lukko käteen ja tutkia siellä ilmeisesti oleva kytkin. Tai jos on johto poikki saranoiden kohdalta. Eli harrastusta lisää....
     

Kerro tästä muillekin!