Ford vanne kysymys ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja jones70, 22.4.2021.

 1. jones70

  jones70 1st gear

  Sopiiko -67 Mustangissa olevat vanteet -71 Torinoon,eli onko pulttijako ja keskireikä molemmissa sama? ...Ja minkä levyinen mahtaa olla orkkis 14" Magnum 500 vanne?
   
 2. Fastback

  Fastback Gearhead

  Laske moniko pulttiset vanteet mussessa ovat? Jos 5 pulttia niin jako on 5x4.5" eli kotoisasti 5x114,3mm ja silloin käyvät myös Torinoon pulttijaon puolesta. Orggis 14" magnumien leveyttä en tiedä.
   
 3. jones70

  jones70 1st gear

  Okei,kiitos..Juu ovat toki 5 pulttiset,elikkä jako siis sopii...Entä onko keskireikä sama?...Jos joku vielä sattuisi tietämään tuon orkkis 14" Magnum vanteen leveyden?
   
 4. jones70

  jones70 1st gear

  Kiitoksia,nyt olis jäljellä enään tuo keskireiän koko,että sopiiko sen puolesta?
   
 5. Tuskin Fordilla on monen kokoista keskireikää?
   
 6. grantorino

  grantorino Gearhead

  Alkuperäiskokonen Magnum 500 vanne Torinossa 14x7.
   

Kerro tästä muillekin!