Formula-Bensaa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Tylsä Rautasaha, 16.6.2006.

  1. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    No nyt saa Shellistä ihme bensaa! Ei muuta kuin isompipattisia mäntiä koneeseen...

    Ihan tosiaan, joko rallimoottorimiehet ootte kerenneet kokeileen?

    Paperien mukaan "parempaa" pitäsi olla, 98:n (R+M)/2 on 92,8 ja ton V-powerin on 93,8 tyypillisistä arvoista laskettuna.
     
  2. Denny Crane

    Denny Crane 1st gear


    Tota V-Poweria on saanut mm. Virosta jo 2002?? Tankkailin sitä silloin noin 0.50 € hintaan pari tankillista V-Power 95:sta, enkä hirveää eroa havainnut, kuin pakokaasujen hajussa. Tosin se baltian V-power ei tainnut ollla hapetettua, kuten City-bensa jo silloin Suomessa. Oldsi vaan ei sen tehokkaamaksi tuntunut muuttuvan :)
     
  3. Fireball

    Fireball Gearhead

    Kaukana "oikeasta" kisabensasta vielä, suomessa yleisin VP:n MS 103 on R/M:2 oktaaniltaan 103, ja sekään ei monelle riitä. Mutta onhan tuo parannusta normi ysikasiin
     
  4. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Näytti maksavan rajamäen shellillä 1.47e :eek:
     
  5. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    ...niinpä...tosta voi sitten arvailla mistä se V-kirjain siinä markkinointinimessä tulee...
     
  6. kinde

    kinde Gearhead

    Mutta kyllä toimii !!!!!!!!!!!!!!

    Äsken tulin landelta 140 lasissa ja varaa oli vielä. :rotfl:
     
  7. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuskin tuo bensa mitään ihmeitä saa aikaan ainakaan vakiokoneessa ellei kone toimi nyt juuri siinä nakutuksen rajoilla...

    Toisekseen ei kannata heti rynnätä ostamaan kalliilla hinnalla tuota ihmesotkua,vaan odotella jonkun aikaa.Tällöin huoltamot saavat myytyä vanhan 98:n alta pois säiliöistään (99+:n kalliimmalla hinnalla) ja sinne on varmuudella tullut pari toimitusta tuota uutta tavaraa säiliöihin...vasta sitten sitä voi tankata oikeasti tankkiinsa.

    Nythän huoltamoilla on paljolti säiliöt vielä täynnä halvempaa 98:a ja sitä myydään kalliimmalla hinnalla ulos muka uutena 99+ bensana...vaikka se onkin jotakin sekoitusta siltä välin...sorry huoltamoyrittäjät,ei herneitä nenään ne itää siellä ! :lol:
     

Kerro tästä muillekin!