Forssa Pick nick

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sepi-ukko, 6.8.2016.

  1. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Sehän olisi huomenna. en hokannut, et olisi jo täällä ja jos on niin olen pahoillani
    [​IMG]
     
    AnHie65 ja cdv70 tykkäävät tästä.
  2. jiitee66

    jiitee66 3rd gear

    Onko picknickissä fyyran museoajoneuvotarkastajia paikalla?vois käydä vettee näyttää...
     
  3. GBS

    GBS 2nd gear

    Ja aamusta vorssaan mars.
     
  4. Jugi1995

    Jugi1995 2nd gear

    vuorh05 ja Ponu65 tykkäävät tästä.
  5. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    on se vaan hieno tapahtuma ja hienot järjestelyt. ten points ja thänks järjestäjille.
     
  6. sectoid

    sectoid Gearhead

    Unohdin kameran kotiin. Onneksi paikalla oli muita kuvaajia. Sopivasti vesisade alkoi vasta kotimatkalla.
     
  7. riv73

    riv73 3rd gear

  8. rockford

    rockford 3rd gear

  9. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Joo kiitos järjestäjille. Hyvä tapahtuma edelleen,,,
     
  10. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Olipa toimivat järjestelyt, järjestäjille iso kiitos. Ja kelikin kohdallaan...
    Kuvan auto jäi eniten mieleen tasokkuudeltaan.

    [​IMG]
     
  11. ata

    ata Gearhead

    Tässä videota Forssasta:
     
  12. ata

    ata Gearhead

  13. SJ

    SJ Gearhead

  14. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  15. E..P.

    E..P. 2nd gear

  16. El C

    El C 3rd gear

    Eikös tuo voittanut oman sarjansa ja yleisön suosikki palkinnon Tampereen näyttelyssä?
    Saatan muistaa väärin...
     
  17. oolanti

    oolanti Gearhead

    Äyräväisen ´57 Continental Mark II voitti Tampereella Kustom Car -luokan sekä lisäksi Best Car ja People´s Choice -tittelit.
     
  18. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    AnHie65 tykkää tästä.
  19. oolanti

    oolanti Gearhead

    Mukavaa oli jälleen kerran ja sääkin suosi perinteiseen tapaan - naama punaisena edelleen liiallisesta arskasta :rolleyes:

    Mutta mutta!

    Mikäli rodi ja kustom -luokkavoitto menee tehdasvalmisteiselle Plymouth Prowlerille, niin jossakin on vaan vikaa!!! Syynä tähän oli toki se, että sarjaan taisi osallistua vain yksi kohde eli ko. retrorodi. Rock´n Roll Cars -luokassa nähtiin sitten ihan aitoja kustomejakin!!! Järjestäjillä lienee jonkinmoinen peiliin katsomisen paikka, sillä arvostelua on vaan jollakin tavalla pystyttävä kehittämään, jotta siihen ylipäätään harrasteautoilijat tuovat kiesejään taikka konepyöriään arvosteltavaksi. Tai ehkä on luovuttava kokonaan arvostelusta, muuten siitä voi tulla helposti eräänlainen hupinumero (vitsin kohde) - puhutaan kuitenkin alansa suurimmasta kesätapahtumasta Suomessa (!). Osallistumatta jättäminen ei ole toki järjestäjien vika, mutta jotenkin siitä arvostelusta on saatava houkuttelevampi (rahapalkinto/tuotepalkinto/muu). Kyllä siellä kentällä oli tänäkin vuonna sen verran kalustoa, että tuokin sarja olisi täytetty ns. "oikeillakin" harrasteajoneuvoilla, mitenkään väheksymättä tuollaista modernia laitosta (sekin kun voi omata harraste-statuksen). Tai sitten tuomariston on vaan jalkauduttava kentälle ja bongata eri sarjojen kolmikot automassojen keskeltä.

    Toinen asia onkin se, että rodit ja kustomit arvostellaan ylipäätään samassa luokassa, on jo sinänsä aika erikoista - kaksi täysin erityylistä ajoneuvoa yritetään laittaa paremmuusjärjestykseen! Ymmärrän toki, että juuri vähäisten ilmoittautumisten takia on luonnollisesti helpompaa, kun on yhdistetty ikään kuin kaksi luokkaa yhdeksi, mutta ketä se oikeasti ns. palvelee - mene ja tiedä...

    Arvostelu on muutenkin aina eräänlainen makuasia, vaikka tietyt kriteerit luokille asetetaankin. Ajatellaanpa vaikka 50-lukulaisten sarjaa, jossa kriteerinä on alkuperäisyys - siis nimenomaan alkuperäisyys (!). Käytännössä siis ajanpatinoima ruosteinen orkkiskuntoinen siipiauto pitäisi kait rankata täysentisöidyn siipikaunottaren edelle, kun monesti täysentisöidyssä autossa ei ole alkuperäistä maalausta, verhoilut ovipahveineen on uusittu ja tekniikasta on originaalia ehkä vain moottorin lohko (näin kärjistetysti). Tänä vuonna ko. sarjassa nähtiin entisöity yksilö voittajana ja kolmantena ilmeisesti säilynyt yksilö (jossa tosin kapeat valkosivurenkaat - sellaisiahan ei 50-lukulaisissa käytetty)....

    Yksipäiväisen tapahtuman aikana on ymmärrettävistä syistä myös aikataulullisesti hankala järjestää tällaista arvostelua. Osamausteensa tuo vielä se, että palkintojenjakotilaisuudessa useat palkitut loistavat poissaolollaan! Näin valitettavasti tänäkin vuonna! Siinä myös jonkinmoinen peiliin katsomisen paikka, tosin tällä erää nimenomaan meillä harrasteautoilijoilla...

    Kaikesta huolimatta great event! :)
     
    Muokattu: 25.8.2016
    Jammen tykkää tästä.
  20. BB MOPAR

    BB MOPAR Gearhead

    Hieno tapahtuma kuten aiemminkin. Olisiko jollain yhteystietoja rompetorin myyjille joilla oli vino pino kasikoneisten alumiini imusarjoja myynnissä. Lähtivät sen verran hätäisesti että jäi kaupat kesken. :( Taisivat olla liikkeellä avolava pick upilla.
     

Kerro tästä muillekin!