Forssa Pick nick

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sepi-ukko, 6.8.2016.

  1. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Hieno Anglia ;)
     
    eilhik tykkää tästä.
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuolla omat Pick Nick 2017 kuvat ...ovathan ne tietty vähän truck-tyyppisiä, mutta minkäs sille voi kun on pick up harrastajan ottamia :odwink:
     
    Z(etor)71, rasvis, Nyypäle66 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  3. MK&HK

    MK&HK 3rd gear

    Piti käydä lentokentällä aamulla ja ajateltiin poiketa paluumatkalla. Portilla ilmoitettiin et pitää olla 30vuotta vanha auto. Käytiin pikaisesti kääntymässä vaik keli oli mitä oli. Ihmeteltiin siinä sitten radalla et jos toi piti paikkaansa niin miks muut uudemmat pääsi radalle ja me ei. Ei haittaa vaikka evättiinkin, mut näköjään ei ollut yhteneväistä linjaa kaikille jenkeille. Siinä muutama muukin ihmetteli ja kääntyi pois. Osanotto oli varmaan riittävä tai sitten ne harvat ja valitut. Käynti jäi lyhyeksi kun kolmas meidän autoa uudempi tuli radalla vastaan. Lähdettiin kotiin. Vapaasti saavat valita kuka pääsee ja kuka ei.... mut meilläpäin ei ylen katsota mitään jenkkiä, on se sit uudempi vai vanhempi. Harrasteauto on meillä jenkki, vanhempia ja vähän uudempi..... Tiettävästi ei oltu ilmoitettu et mikä on vuosiraja ja ei voinutkaan olla koska meidän autoa uudempia oli radalla..... Että näin tällä kerralla ja säästyi rahat meiltä ...sekä kolmelta muulta autolta jotka suivaantuivat portilla eväykseltä ja lähtivät pois...30 euroa kääntyjiltä jäi tulematta, mut ilmeisesti oli jo kassassa tarpeeksi klo 13.30
     
    roadikas, jaketin ja Raider Japa tykkäävät tästä.
  4. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    Ikäraja ei sitten kaikkia koskenut. Uusi ferrari alueella pönötti
     
    jaketin tykkää tästä.
  5. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Juu oli laavantaina vaan sunnuntaina ilalla oli jo pois... Ahkeroineet siis viikonloppuna.
     
  6. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    johonkinhan sen sisäänheittäjän pitää se raja vetää muuten ei kaikki alueelle mahdu ja sen päätöstä minä ainakin kunnioitan oli se sitten oikea tai vasen kaista.
     
    Holley ja Herje tykkäävät tästä.
  7. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Ite sain valita ajanko radalle vai yleisöparkkiin. (-04 vakio Rami) Joka vuos on kysytty haluanko ajaa radalle mutten ikinä ole ajanu koska mun autossa ei oo mitään kateltavaa. Mielummin jätän tilaa oikeasti ihmeteltävän arvoisille autoille. Ferrarit kohtuu uusia joo mut harvoinpa niitä pääsee ihmettelemään läheltä. Se mitä mä en ymmärrä että kaviouraa ajelee vastaan Dodge nitroa ja ooppelia sun muuta vastaavaa. Noitahan nyt voi käydä jossain vaihtoautopihalla pällistelemässä jos moiset kiinnostaa. Saattaa päästä jopa ajamaankin...
     
    rane58, cdv70 ja Raider Japa tykkäävät tästä.
  8. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Vaikea käsittää moista miksi noin olisi toimittu, tilaakin oli mielin määrin, keskilalue tyhjä ja pääosin ihan kuiva ja osa palkituista autoistakin oli 2000-luvulta...ymmärrän toki mielipahan, jos näin on käynyt ? :odeek:

    Jätän itsekin väliin tapahtumat joissa aletaan karsimaan jonkin typerän ikärajan mukaan, vaikka oma auto sopisikin sen rajan sisään.
     
    rane58 ja ata tykkäävät tästä.
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mutta jos se raja on vedetty auton ikään, niin se pitää koskea kaikkia. Jos se on sisääheittäjän "musta tuntuu että tämä ei kuulu alueelle", niin sanoo sitten niin eikä keksi sopivaa tekosyytä.

    Vähän vaikea on kunnioittaa randomilla heitettyjä päätöksiä.
     
    rane58 ja ata tykkäävät tästä.
  10. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    hah, sivukoravalla kuultua: " tällä kelillä pysyy museomiehet pois" Oma huomio: aika monta kotteroa näkyi mr kilvillä.
     
  11. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Muutamia poimintoja omista kuvista, suurenevat toivon mukaan klikatessa...

    Tämä Pontiac "Bluebird" Turbo Trans Am pisti erityisesti silmään, tosi hienokuntoinen yksilö vieläpä, tuskimpa noita on paljon koskaan edes tehty.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Tämä Suomessa hyvin harvinainen C1500 SPORT pisti myös silmään heti ja lämmitti pick up harrastajan mieltä...onkohan lavallakaan kuljetettu koskaan mitään ?

    [​IMG] [​IMG]

    Tätä tuli ihailtua jo BW:ssa parisen viikkoa sitten :odcool:

    [​IMG] [​IMG]

    Tässä pikkarissa oli jokseenkin kaikki kohdillaan, vanteet ei ehkä ihan omaan makuun...näkyi olevan myynnissä.

    [​IMG] [​IMG]

    Jenkki-rekan nuppeja ei ole koskaan liikaa tapahtumissa :pinup:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  12. ata

    ata Gearhead

    En ole kyllä minäkään kuullut että Forssan Pick-Nickissä olisi koskaan mitään 30v ikärajaa ollut. Itsekin olen ollut siellä monena vuonna 2004-mallisella Pontiacillani (tänä vuonna 1970-mallisella, mutta vasta sunnuntaiaamuna päätin kummalla lähden kohti Forssaa). Kaverikin oli tänä(kin) vuonna 1994 Mustangillaan ja niitäkin (ja sitä uudempia) siellä todella monta.
    Tänä vuonna ei ollut edes minkäänlaisia mahtumisongelmia, kun monet eivät olleet lähteneet liikkelle kostean sään takia.

    Joissain tapahtumissa on tuota 30 vuoden rajaa käytetty ja sekin on ihan ok, kunhan se on etukäteen ilmoitettu ja kaikille sama.
     
    rane58 tykkää tästä.
  13. ata

    ata Gearhead

    No ei kyllä ollut pois. Sunnuntaiaamuna Forssaan ajellessa piti stopata ja odotella vastaantulijoita ja takaisin etelään päin ajellessa siinä oli todella valtava jono, jossa jonoteltiin todella pitkään, kun valot päästivät aina vain muutaman auton kerrallan menemään. En tiedä mitä tietä olette menneet, mutta tämä oli just siinä 2-tiellä Letkun risteyksestä vähän etelään.
     
  14. Jooli

    Jooli Gearhead

    Jännä kyl et jos ei jenkillä päässyt alueelle kun oli kuitenkin tosi tyhjää nurmikentällä ja mä taisin nähdä sebringin siellä alueella, vaikka se on jenkki niin ei ne oo kauhean vanhoja kuitenkaan?
    sitä joidenkin merkkiuskollisuutta en ymmärrä kyllä yhtään, ite osaan arvostaa kaikkea hyvin pidettyä, rakennettua yms vehkeitä merkistä ja iästä riippumatta.
    Pisti hymyilyttämään kun joku kuvas viereistä chevyä ja sit mun fordin kohdalla pisti kameran syrjään ja totesi et HYI Ford! ja jatko sit taas viereisen buickin kuvaamisella :)
    Toki ei sitä kaikesta tartte kenenkään tykätä
     
  15. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

  16. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

  17. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Tuo 30 v rajahan olisi ihan hyvä jos siitä todella pidettäisiin kiinni.
     
    rane58 tykkää tästä.
  18. ata

    ata Gearhead

  19. emil knievel

    emil knievel 2nd gear

    enpä tiijä. kyseessähän on "harrasteajoneuvo" tapahtuma. jollekinhan kriteerin saattaa täyttää tän vuotinen massikka...

    toki ärsyttäähän ne seassa seilaavat tojotavectragolffit, mutta sanoisin, että osallistujilla pitäisi itsellään olla selkärankaa jäädä aidan ulkopuolelle tietynlaisella kalustolla.
     
    edsel.fi, belair54 ja rane58 tykkäävät tästä.
  20. jaketin

    jaketin Gearhead

    Se onkin hankala määrittää tuo harrasteajoneuvo. Jos itse ajaisin uudehkon Challengerin parkkiin, jota on tuunattu tehdas osilla lisämaksusta. Perusmalli olisi vain kaupasta haettu, mutta tuunattu malli harrastusta ?

    Yksi asia, minkä olen huomannut tämän tyylisissä tapahtumissa, on tuo parkkeeraus. Jätetään turhan isoja välejä toisiin autoihin, joka syö parkkipaikkoja muilta harrastajilta täyteen ahdetussa tapahtumassa..

    Kivaa on, että musa soi tapahtumassa, mutta musiikkia on tehty 50-60 luvun jälkeenkin. Soittolistaa voisi hieman laajentaa.
     

Kerro tästä muillekin!