Forssan picnic 5.8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja nash, 21.7.2007.

  1. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    yhdessäkään mainoksessa ei kylläkään mainita et se olisi ainoastaan amerikkalaisille autoille vaan nimeenomaan HARRASTEautoille!!! ja tuota mersua on harrastettu useampi vuos isommal porukal ja sillä on myös harrastettu ahkerasti eli sopii sekaan siinä ku muutki autot :D
     
  2. S.A

    S.A 1st gear

  3. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Jees, mukavahan tuo kaksipäiväinen perheloma oli ja kyllä ne ötökät näyttävät viihtyvän synkemmässäkin värissä... :wink: Vielähän ne tuulilasista saa irti (vaikkei näkyvyys siitä paljoa paranekaan), mutta Oldsin himmeää pintaa saakin hinkata vähän reilummin. Toivottavasti maali ei ala kiiltämään... :rotfl:
    Kehma taitaa kurvailla chopatulla ´55 Mercurylla, kun sellaisen bongasin Puuhamaan aidan takaa...?
     
  4. mke77

    mke77 Gearhead

    ....täytyy sen verta kommentoida tota kahenpäivän kokoontumista......se ett tapahtuma olis yön yli/moni päiväinen vaatiise organisoijalta paljon "punnertamista" ja kauheen määrän porukkaa valvoman.... ja se suurin ongelma tuosta muodostuu(ikävä kyllä) lieveilmiöt... alkoholi/alkoholin suurkuluttajat, varkaudet/ilkivalta, ja alaikäisten valvonta(forssa on kuitenkin pien paikkakunta) koska ne sinne kuitenkin tunkee alueelle ja rupee mesoomaan!!!! autoharrastaminen yhdistetään loppupeleis kuitenkin "alenpaan ihmisrotuun" (niinkuin autopurkaamon omistajat ammattikonniksi :D )

    kiikalan kisoissa ollu mukana sen verta ett, porukka lisääntyy 1000henk. lieveilmiöitten määrä kasvaa potenssiin 10..... ....pussikaljan kittaajia, känniläis laumoja,tappeluita, meteilöintiä(katsojissa on kuitenkin paljon lapsiperheitä joiden silmiin humalaiset ei ole kauheen kiva.), ja muuta hölmöilyä mitä ihmisen pöhkö mieli keksii!!

    idea kyl hyvä mut mahoton toteuttaa forssassa....joku toinen paikka ehkä
     
  5. iak

    iak Gearhead

    8) Ostin PickNick dvd levyn.Siinä haastateltiin muutamaa Forssan kerhon pamppua.Sanoivat notta resurssit eivät riitä suurempaan tapahtumaan.Tulevaisuuskin voi olla kiikun kaakun,jollei saada nuorempaa verta vetoporukkaan.Näin ymmärsin.Kyllä se yxpäiväisenäkin on edelleen number ONE. ! :D
     
  6. sbc350

    sbc350 Gearhead

    noniin 702 kuvaa löytyy.. 8)
     
  7. Ranchi

    Ranchi 1st gear

    Ihan hyvä idea teoriassa ja varmaan olis kiva katsella autojen historiaa vuosien varrelta nykyisyyteen, mutta jo ideana aika mahdoton toteuttaa..
    Ihmiset kun valuvat paikalle, omien aikataulujensa puitteissa ja paikat täyttyy ensiksi tulevien mukaan...
    Omasta mielestäni nykyinen käytäntö toimii vallan hyvin..Ja nämä euroautot/yms.. voi edelleen mielestäni olla siellä toisella puolella..Alunperinhän tämä on ollut Jenkkiauto-tapahtuma..
    Mutta autoilu itsessään on jo mukava harrastus, oli autot sitten Jenkkejä saati muita... :D [/quote]
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Pick-Nick ei ole koskaan ollut puhdas jenkkiautotapahtuma, vaan alusta lähtien harrasteajoneuvotapahtuma, jonne kaikki merkkiin ja malliin katsomatta ovat olleet tervetulleita.

    Joskus on kieltämättä ollut portilla vääntöä, mikä on harrasteauto ja mikä ei. Tämä vääntö loppui siinä vaiheessa, kun myös raviradalle tulevilta alettiin periä pysäköintimaksua. Alkuunhan vain parkkipaikalle ajo maksoi, mutta näyttelykentälle ei. Tänä päivänä parkkipaikat täyttyvät nopeammin kuin näyttelykenttä ja siksi kentälle ei ole katsottu tarpeelliseksi järjestää karsintaa. Siitä tulisi vain kahden eri mielipiteen riita, sillä harrasteajoneuvon määrittäminen ei ole aivan yksinkertaista.
     
  9. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Tietääkseni en maininnut sanallakaan AMERIKKAILAISvalmisteisista autoista viestissäni. Omasta mielestäni auto vaikutti enemmän örvellyskärryltä kuin HARRASTEautolta.
     
  10. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    tulee jostain syystä kahteen kertaa viestit...
     
  11. never_die

    never_die 1st gear

    ihan hyvi siellä kerkesi autoja tuijotella kun oli paikalla ja parkissa kello 6. sai valita parhaimman paikan ja nähdä siinä koko ajan paikalle lipuvia autoja, eikä koko päivänä tarvinnut pahemmin nousta ulos, kun eessä meni koko ajan paikkoja etsiviä peltilehmiä. :lol: ajoissa vaan paikalle, eikä muuteta ite tapahtumaa!
     
  12. Make.S

    Make.S Gearhead

    Ite tulin paikalle vasta klo 15.00, kiersin romun myyjat, radan ja nurmialueen autot ohimennen ja palkintojen jaon seurasin ensimmaisen kerran.
    Toivottavasti ei ens vuonna olla kummin roolissa klo 13.00. :soosoo:
     
  13. tuomio

    tuomio 1st gear

    Niin tai sovitaanko vaikka niin että sä et tule enää ollenkaan paikalle jos nuo eurot ja japsit sua niin häiritsee..
     
  14. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    No mutta sitten jäisi yksi hieno auto puuttumaan tapahtumasta.
     
  15. Holley

    Holley Gearhead

    narsistisesti huomasin, ettei esim. noissa mopoilijan 500+ eikä sbc:n 700+ kuvamäärissä ollut omaa 66mörköä edes saatu mahtumaan yhteenkään ruutuun. liekö väärä merkki (ei chevy eikä dodge) tahikka kulunut maalipinta syynä?? pitäis varmaan täysentisöidä auto tai halvemmin vetää rälläkällä katto pois ja maalata esim. jenkkilipuksi - jos haluaisi siis tulla nähdyksi! Tällaisesta avosta kun näytti olevan paljonkin kuvia. Eipä tosin lähellä olleet AMX eikä sininen Javelinkaan olleet juuri kuvissa eikä parin auton päässä ollut Jensen Interceptor. Ehkä ihmiset eivät jaksaneet kävellä sinne toiseen päähän aluetta? Jensen oli mielestäni tänä vuonna tapahtuman erikoisin auto. Eikä siis ollut jenkki! Monillehan merkki ei kerro mitään eikä niitä edes kiinnosta tietää. Tosin luiskaperät - mitä matampi maali sen parempi - ovat alkaneet nekin kiinnostaa. Primerin lukemisen vaikutuksia vissiin. Enpä nähnyt juurikaan '55-56 Fordeja, siistejä Delta 88:ja, ei lainkaan 2d 67 Galaxieita eikä '56-'57 Lincolneja taikka 2d Maverickeja. Mercuryä ostaessani mietin tollaisia ostella. Olis nekin olleet miltei ainoita tuolla. Eikä omani ja sen toisen 66 avon lisäks tainnut olla yhtään '64-70 Mercuryä?? Ruotsin Poweriin verrattuna autovalikoima on silti yllättävänkin laaja, customit on huippucooleja, mutta tietty Västerosissa tekee se autojen määrä vaikutuksen! Jotain 30kpl 58 avobuickia yhtenä iltana tms. on kyllä aika pysäyttävää.
     
  16. gm dealer

    gm dealer Gearhead

    Joo mukaava oli :rotfl: .Kyllä me ollaan aina tultu lauantaina maisemiin niin ehtii sitten aamulla "virkeänä" pelipaikalle :eek:
     
  17. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ja ainoastaan 1 (yksi) NELIOVINEN '62 Galaxie. Avoja oli 3 tai 4, 2-ovisia ainakin 1 ja tais olla yksi farmarikin mutta toista 4-Dooria en ole livenä nähnyt, siis missään. :eek:

    Nimim. Omistanko harvinaisuuden?
     
  18. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Tuolla saa tietääkseni ihan vapaasti kuvata kuka vaan ja tänne saa ihan vapaasti linkittää kuka vaan niitä itse ottamiaan kuvia. Hattua nostan sulle jos saat vaikka puoletkin autoista kuvattua ens vuonna :wink:

    Eipä noista munkaan autoa löytynyt, mutta mulla on onneks siitä jo valmiiks kuvia :D
     
  19. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Omalta kohdalta voisin sanoa että sisäänkäynnistä vasen puoli tuli kierrettyä kello n.klo 15.00 jälkeen.
    Tuntui että sieltä oli silloin jo yli puolet autoista häippäisseet.
    Ensivuonna taidan istahtaa jakkaralle siihen sisäänkäynin kohdalle klo:05.30 josko sitten kaikki tallentusi muistikorteille :poff:
    Tosiaan aivan mahdoton kaikkia muuten kuvata jos hiukankin ajattelee kuvien laatua.

    Nimimerkillä:Kuva joka 26.s sekunti
     
  20. spinout

    spinout Gearhead

    Kyl mä bongasin sen Torjuntahävittäjäni täällä Partasen antamasta kuvalinkistä. Jaa-a, erikoisin? Jaajuu, wii aa in Finland. Ehkä järjestysmies portilla tiesi, että pellin alla on Moparin 440, koska ohjasivat empimättä kaviouralle...

    Täällä on jonkun Jukan 691 kuvaa Forssasta, jotka on viitseliäästi napattu ihan tavanomaisistakin peleistä, euroista alkaen:

    http://s177.photobucket.com/albums/w228 ... 07/Forssa/
     

Kerro tästä muillekin!