FrankCannonMobil - Lincoln Continental -75

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja debner, 30.11.2014.

  1. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Laitatko Flowmaster -ääninäytettä, jahka valmista. Itsellä marraskuulle aika Marteliukselle varattuna. Äänimaailma tuuminnassa. Toki muiltakin näytteitä vastaanotetaan...
    AH
     
  2. debner

    debner Gearhead

    Vähän venähti tämäkin projekti, mutta nyt on putket nipussa. Sopivasti lisääntyi ääni alkuperäisiin verrattuna ja kierrosten kasvaessa tuntuisi vaimentavan lisää, ihan toimiva:
    http://jaridebner.kuvat.fi/kuvat/Mu...tal+1975/Lincoln+uusilla+vaimentimilla+FB.mp4

    Koska ei tullut komeita kylkiputkia niin toiseksi paras on päitä myöten kokonaan piiloon jäävä putkisto, tälläiset putkenpäät nikkaroin niin putket sai jäämään helman taakse:
    [​IMG]
     
  3. debner

    debner Gearhead

  4. debner

    debner Gearhead

    On se kätevää kun netistä saa vanhan kaasarin oheissäätimetkin kymmenessä päivässä kotiovelle. Ne kun on kuitenkin nekin kulahtaneet 40 v. taipaleensa aikana:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
     
    KajS tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!