Fsra Street Rod Nationals 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja Hezuz, 22.5.2013.

  1. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    Fsra:n jäsenille kusti polettanu kutsukirjeen Fsra Street Rod Nationals 2013 Kuopijoon elokuussa. Tervetuloa kaikki roddarit!!

    Löytyy myös http://www.fsra.fi

    Hese
     
  2. boomboom

    boomboom Gearhead

    Järjestäjät kaipailevat ilmoittautumisia eli siis ainakin ne varmat tapaukset jotka joka tapauksessa osallistuvat niin ilmoitelkaa Kuopion suuntaan, helpottaa paljon kun tietää hyvissä ajoin osallistujamääriä.

    Kiitos
     
  3. lake ender

    lake ender Gearhead

    Tämäkin on jo viikon päästä!
     
  4. v-v

    v-v Gearhead

    Mihin aikaan lie lauantain run ja näyttely? mistä minne tuo rod run menee? Jos tulis illistelemään mitä muut on tehny 8)
     
  5. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    Rod Run starttaa siinä kymmenen korvilla Kuopiosta pohjoisen suuntaan ja paluu Kuopion satamaan siinä 13 aikoihin jossa yleisönäyttely 17 asti.
     
  6. lake ender

    lake ender Gearhead

Kerro tästä muillekin!