Furyn pyöräkulmat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Rahikainen, 27.5.2007.

  1. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Mihinkähän arvoihin pitäis tuohon 65 Furyyn säädättää casterit ja camperit vai mitä nyt olikaan. Aurauskin olis hyvä säädättää. Vaihdoin ylätukivarrenpuslat niin on arvot "hiukan" metsässä :odroll:
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tehdasarvot on tarkotettu rättirenkaille, ja ne arvot ei välttämättä päde vyörenkaille, eli voi olla hankalampi juttu, ja vaatia vähän osaamista säätäjältä. Jos löytäis ton alkuperäisarvot (mulla pitäis olla tallilla '67:n arvot), ja jossain '70 luvun alkupuolen vehkeissä oli annettu arvot sekä vyö-, että rättirenkaille, nin niistä vois varmaan päätellä jotain kompromissia. Lisäks vaikuttaa arvoihin vielä sekin, onko ohjaus tehostettu vai ei.
     
  3. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    kulmia

    kun kerkiin niin voin katsoa chiltonin manuaalista. siellä on 65 mallin arvot, oliko tehostettu vai tehostamaton ohjaus?
     
  4. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Onhan tuossa romussa tehostinkin.
     
  5. ari2004

    ari2004 Gearhead

Kerro tästä muillekin!