G-bodyt Suomessa

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Supreme, 5.2.2012.

 1. ftms

  ftms Gearhead

  Tuntuuko 25€ tarpeeksi pieneltä rahalta... Saisin muutaman paketin kahvia ja hyvän mielen etten säästänyt turhaan
   
 2. HC-Silence

  HC-Silence 1st gear

  Nuoren miehen automaku pysyy ennallaan ja lopputuloksena 87 turbobuickin kavereiksi jenkeistä on tulossa kevääksi vastakkaisilta rannikoilta 83 Monte Carlo SS ja 87 Grand Prix. Nyt on periaatteessa se kilpa-auto projekti, sudittelupeli ja museoauto olemassa kaikki saman rungon päällä. Pakko myöntää, että G-bodyihin on kyllä tullut nyt erikoistuttua pahemman kerran ja on hyvä asia, että suosio on myös kasvanut itse amerikoissa aftermarket osien tuotannon kannalta.

  Hankaluuksia oman buick-projektin kohdalla teettää keulan geometriat roadrace suunnitelmia silmällä pitäen. Järkevä hammastanko-ohjaus on turhan hankala toteuttaa kapeiden pivot-pointtejen ansiosta, vakio iskareille suunniteltu asettelu rungon läpi coiloverit mielessä ei tunnu hyvältä ja muutenkin runko on turhan buli keulasta vaikka itse runko on ilman vahvistuksia täysi rimpula. Late-model nascar rungon etuclippi houkuttaa ja saa nähdä miten tässä lopulta edetään. Noh ei siitä sen enempää, anyways custom palikkaa joutuu keulaan varmasti väsäämään.

  Jos joku tarvii hädässä osia tms. teknistä apua laitteidensa kanssa, niin tänne suht pieneen facebook-poppooseen voi muuten myös liittyä, niin ei olla kaikki nimimerkkien takana piiloissa: https://www.facebook.com/groups/gbodysfinland/

  Papan helmi ja Winston Cup stara:

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Muokattu: 23.2.2020
  LiLHezz, 350cid, tsipi ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  ei kyllä oo kalliit. mutta tilat tuntuu loppuvan taas vähän kesken. kannoin ilmaista romua varastoon tällä viikolla lisää ja nyt on taas kulkutiekin tukossa. outo juttu kun tekee tilaa varastoon niin äkkiä täyttää sen vapaan tilan jollain muulla roinalla. eikä niiden penkkien kuljetus/lähetys ole kuitenkaan helppoa eikä halpaa. jos joku muu ne haluaa, esim lähempää hakea, myy vaan pois.
   

Kerro tästä muillekin!