G-bodyt Suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Supreme, 5.2.2012.

  1. menu*

    menu* Gearhead

    Mikä korimalli MoparMadnessilla? Näyttäis löytyvän 4d-luiskaperän kyseinen lista, mitta ainakin hyvin lähellä. YV jos kiinn. nin pistän kuvan
     
  2. DX

    DX Double Gearhead

    Ei niitä varmaan hirveesti ole, cc:llä on yks ja porissa pyöri joku aika sitten yks nelivalokeula, varmaan just joku -82, tumma metallisininen, koriväriset puskurit, tontissa ja jotkut kivat alut alla, tykkäsin.

    farmaria minäkin alunperin etsiskelin, mutta tuo oma neliovitolppa löyty ihan nurkilta, oli omaan tarkotukseen sopivasti ilman konetta ja ihan jees kuntonenkin.
     
    atobee tykkää tästä.
  3. 350cid

    350cid Gearhead

    Sweet :D
    [​IMG]
     
  4. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    2013 tai alkuvuotta 14 oli yksi farmari oldsi myynnissä jossain pohjoisessa, oulu tms? hopean harmaa auto. sen olisin halunnut ostaa mutta kun ei kuulemma kulkenut kunnolla ominvoimin ja ei ollut katsastettu, eikä traileriakaan löytynyt siihen hätään niin joku muu sen sitten taisi ostaa. se on niitä autoja jokka jäänyt harmittamaan vietävästi. se olisi ollut(haaveissa) juuri sopiva auto jolla olisi voinut yrittää olla yhden auton mies.. olisi ollut se harrasteauto ja käyttöauto samassa paketissa.

    tänä vuonna muistaakseni oli joku valkoinen projekti cutlass cruiseri myynnissä keski tai itä suomessa hetken aikaa. olisiko ollut alle päivän siellä ilmoitus eli heti meni sekin kaupaksi. siihenkään en kerinnyt kun nettiauton ilmoitus uusista autoista tuli jo myöhässä.
     
  5. Bukero

    Bukero Gearhead

    tuonne loytöjä maailmalta vitjaan linkkasin eilen GNfarkun. lieneeköhän buikkina suomessa yhtään Gbody STW:tä
     
  6. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    jos nuo ilmoitetut osa jne speksit pitää paikkansa.. on kyllä hyvin halpa farkkubuikki (buy now 2800usd). vaikka olisikin tuo moottori halki.
     
  7. Mopar Madness

    Mopar Madness Gearhead

    Mulla on 2d luiskaperä eli karmittomilla ovilla.Ei varmaan käy lista, mulla taitaa olla loivempi kulma siinä.Ainakin kuvien mukaan
     
    menu* tykkää tästä.
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mulla oli tollanen orkkis rieselihenkilövaunu. Ostin rullaavana ja tälläsin 305/700 paketin siihen.
    [​IMG]
    Oli melko laiska 2.29 peräruuvilla ja hyyty kun heitti nelosen päälle. Ruuvin vaihto 3.73 se oli kohtuu pirteä.
    Ton näkösenä myin sen pois jostain syystä.
    [​IMG]
     
  9. mirage

    mirage 3rd gear

    ai niinkin paljon piti leimalle tehdä!
     
  10. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Tommonen farkku on kyllä hauska kori, itsellekin olen sellaista joskus haaveillut. Hämppälinnassa olen bongannut tuommosen korin, tai sitten se oli el camino missä oli lavakate, pressu oli päällä niin en osaa sanoa.

    Oli kokonaisen näköinen, en mennyt tinkaamaan. Oli siinä pihassa muutakin harrastekalustoa...
     
  11. 350cid

    350cid Gearhead

    Ei Paha. ;)

    Hei pidä listat ym. vielä tallessa jos vaan sopii. Keksitään miten ne kulkeutuisi tänne metsään. :)
     
  12. Bukero

    Bukero Gearhead

  13. mirage

    mirage 3rd gear

    Ilman muuta! Kattoverhoilu ja listat on täs kotona, ac-kamat vielä toistaiseksi mökillä. Käyn ehkä täl viikolla siellä. Sitä saamarin radion naamaria en o vieläkään löytäny, ootko kattonu auton läpi, ettei se kuitenkin ole siellä jossain penkin alla, takaluukussa tms?
     
  14. daavid-son

    daavid-son Gearhead

    Mistähän saisi Cutlass uudet etujarrulevyt, kun ei Rock Autossakaan näytä olevan?
     
  15. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    yllättävää, ettei sieltä löydy tai ole..

    näissähän on hyvin samanlaiset levyt edessä ihan kaikissa g-bodyissä. löytyi yli kymmenen erilaista omaan oldsmobileenikin juuri äsken katsoin (1980 cutlass 350cid haulla halvimmat oli 22euroa ja kalleimmat 62e kappale. brake ja sitten rotor kohdasta katsoen)
     
  16. daavid-son

    daavid-son Gearhead

    No widdu väärällä nimellä hain rotor niin heti alkoi löytyä.
     
  17. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Pyöränlaakeri muuttu kai joskus 80-81 muuten kai samat?
     
  18. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    hyvä että alkoi osia löytymään. epäilinkin että saattoi olla väärä hakusana tms kyseessä, ei olisi eka kerta minullekkaan, siksipä tuon roottorin tuohon mainitsin.

    ----
    ja itselle saapui ensi keväällä asenneltavia osia myös.

    taka-akselin tuet. tilasin "täydellisen setin" jossa on myös pultit ja mutterit tukivarsien lisäksi. ovat siis putkimalliset alatukivarret ja säädettävät yläputket. (tubular rear lower control arms, adjustable upper control arms.)

    tosin heti tilauksen jälkeen tulin kyllä toisiin aatoksiin, olisi ehkä kyllä pitänyt tilata ne "normaalimmat" kiinteät upper control arms jutut sittenkin, eikä noita säädettäviä race-tyyppisen kovia settejä. voi tulla autosta liiankin kova täristäjä mun makuun noiden kanssa. pelkät uretaani "kumit" jo olisivat huomattasti jäykemmät kuin vakio kumit. ja säädettävissä on näemmä tuollainen kova ja joustamaton pallonivel toisessa päässä.

    ....
    seuraavaksi ostoslistalle kun rahaa taas on käytössä täytyisi kai laittaa ne dropped spindlet.. että saisi auton asennon kuntoon.
     
  19. mirage

    mirage 3rd gear

    Jep, nyt on mökiltäkin kamat haettu, eli kaikki löytyy yhdestä paikasta..
     
  20. 350cid

    350cid Gearhead

    Hienoa :)
     

Kerro tästä muillekin!