Garage Kings Suomi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Miguelos Poropeukalos, 13.3.2021.

  1. En kerennyt eilem katselee uusia jaksoja, mutta tänään tulee taas:

    20.00 - 20.30 30min Kutonen
    Kausi 1, osa 5. Sarja seuraa kolmen auto- ja moottoripyöräprojektin valmistumista. Tuunaajilla on 120 päivää aikaa saada oma menopelinsä täydelliseen kuntoon American Car Showta varten. Taidonnäytteistä vastaavat persoonallisista moottoripyöristään tunnettu Samuel Heikkinen, kustom-autoja ammatikseen rakentava Timo Hersti sekä aina uusista autoprojekteista innostuva Joni Hytti. (Garage Kings Finland, Kotimainen tosi-tv, Suomi, 2020)

    Garage Kings SuomiS
    20.30 - 21.00 30min Kutonen
    Kausi 1, osa 6. Sarja seuraa kolmen auto- ja moottoripyöräprojektin valmistumista. Tuunaajilla on 120 päivää aikaa saada oma menopelinsä täydelliseen kuntoon American Car Showta varten. Taidonnäytteistä vastaavat persoonallisista moottoripyöristään tunnettu Samuel Heikkinen, kustom-autoja ammatikseen rakentava Timo Hersti sekä aina uusista autoprojekteista innostuva Joni Hytti. (Garage Kings Finland, Kotimainen tosi-tv, Suomi, 2020)
     
  2. Ihme

    Ihme 1st gear

    Kyllä pikkis projektin ois voinut laittaa loppukevennykseksi. Hemuli toistaa itseään jauhamalla omia keksintöjään. Ei siinä mitään, mutta esim. JepJep teki kymmenen vuotta sitten villejä visioita eikä ihan noin vakavalla naamarilla. Onhan jaksot toki katsottava. Harmi että Herstin isosta urakasta näytetään katonverhoilua pitkät tovit, olisi ollut mukava nähdä peltiseppä hommissa.
     
  3. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Mutta tekikö erittäin agressiivisia pyöriä hellällä kädellä? :rotfl:
     
  4. Rebel_1996

    Rebel_1996 2nd gear

    TakaPuu -hupparit on yhä puhtaina. Ja miehiä on sen verran, että pyöräkoteloiden leikkaamiseen oli ukko / puoli. Johtaja itse tosin seurasi vain sivusta kun kuten Richard konsanaan.
     
  5. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Mä oon ollu tyytyväinen tohon sarjaan. Mielenkiintoista tekemistä ja on saatu kolme sopivan erilaista projektia seurattavaksi. Me autoharrastajina katsotaan usein aika kriittisesti tämän genren ohjelmia ja lopputuloshan on aina suunnattu myös lajin ulkopuolisille. Parhaat palat leikataan jaksoon, ei kukaan jaksa katsoa sitä arkitodellisuutta jossa yksi jakso irroitetetaan katkennutta pulttia ja toisessa etsitään työkaluja.
     
    juko7, Mika.V, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Niin se oma arki on kyllä yleensä aika tapahtumaköyhää ja pitkäveteistä. Reilu viikko sitten ajoin vaimon auton hidastetöyssyyn ja öljypohja paskaksi. Luulin että jousitus vaan pohjasi ja jatkoin 27km. Pihassa kohta autokatoksessa öljyt siis ne loput joita jälellä kaikki auton alla betonilla kun huomasin. Sitte takapihalta hain oman pick upin. Aattelin jos veis sillä ja trailerilla vaimon auton kaverin nosturille. Jarruputki pamahti poikki vetoautosta siinä samalla ku yritin sitä etupihalle ajaa. Siinä kiroillessa huomasin autotallin luiskassa vielä että tytön autosta vuotaa näköjään bensatankki. Nii ja toissa viikolla löin ruuvimeisselin sormeen pystyyn. Muuten ollu kyllä aika tapahtumaköyhää. Paitti että äitimuorin autoon lisäsin öljyä ku se sitä viepi. Ekaks en pimiässä nähny siitä vitun tikusta ja lisäsin öljyä vaan. Sitten kun näin lampun valossa ni piti laskea jo pari litraa pois propusta astiaan. Nyt en ole uskaltanu oikein mihinkään remonttiin alkaa ettei vaan sattuis enää mitään.
     
    FuryIII '71, impala67, juko7 ja 11 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Niitä garage kings pätkiä on muuten youtubessa, ei kokonaisia jaksoja vaan semmosia 5min "aihekokonaisuuksia", vaikka sitten lavan laikkaaminen tai kiihdyttelyä malmilla jne.

    discovery plus Suomi - YouTube

    Kantsii tsekkaa, pääsee vähemmällä mainosten kattomisella ja voi tsuumailla jotain juttuja uudestaan jos haluaa nähä tekniikkaa tarkemmin semmosella autoharrastaja tarkkuudella.
     
  8. ak72

    ak72 Gearhead

    Varsinaisia jenkkiautomiehiä tää hupparijengi... tojotia piha täys
     
  9. Oliko jossain jaksossa näytetty sitä kuinka tekivät ne kanttiset pyöränkotelot?
    Haluan nähdä sen jakson vaikka jostain netistä. Entä takaripustushommat ja muut?
    Entä Herstin peltityöt customiin? kattorunkonteko?

    Määki oon tyytyväinen kun eivät tee mun autoja.
    Muuten hyvä sarja ja vänttiselle myös täydet pisteet. on kyllä tekijämies.

    Aulis
     
  10. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Hemulin töihin voitte tutustua vaikka Finnbikersin sivustolla. Tehkää itse paremmin. Autopuolen henkilöt tuntuu olevan inisijöitä. Pistäkää omat tuotteenne esille.

    -J-
     
    Inlinee, isalmela ja mopo-ukko tykkäävät tästä.
  11. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Eikös ne pihat jenkkilässäkin ole?
     
  12. Hemuli on kyllä kova poika tekemään. Itse en tämän prätkän tyylistä ole saanut otetta, kun on sen verran korkealentoista taidetta. Mutta eikös sen pitänytkin jakaa ihmisiä?
     
    Seevu tykkää tästä.
  13. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Väkisin on,Toytalla on kahdeksan tehdasta USA:ssa
     
  14. Rebel_1996

    Rebel_1996 2nd gear

    Kun antaudut tai myyt itsesi julkisuudella, niin kritiikkiä tulee kestää. Älä sinä tee sitä.
     
    Seevu tykkää tästä.
  15. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    ”Parhaat palat leikataan jaksoon, ei kukaan jaksa katsoa sitä arkitodellisuutta jossa yksi jakso irroitetetaan katkennutta pulttia ja toisessa etsitään työkaluja.”

    tänään oli just semmosta arkitodellisuutta että oksat pois. Tein pätkän jarruputkea pick upiini. Sitte ilmaamaan asennuksen jälkeen. Eka ilmaruuvi poikki vaikka 1/4 tuuman väännin oli käytössä. No, on ne ennen lähteny irti. 5 tuntia myöhemmin totesin ettei muuten lähde. Toiselta puolelta irtos kun työnsin jäähdytyssprayta ja crc:tä. Ilmasin jarruputken kautta toisen puolen sitte ku päätin etten irrota rumpua. Tuntu pelaavan jarrut. Ehkä sillä voi hinata traileria ja viijä huomenna sen vaimon auton nosturille. Kaveri saa vaihtaa pohjan. Jos se kone meni siinä samassa niin oikeestaan se on pitänyt vaihtaa jo ajat sitten uuvempaan. Että ei kai se edes harmita. Sopii muutenkin kai tämmöisen surullisen hahmon ritarin normi meininkeihin.
     
  16. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Koitan välttää :D
     
  17. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Kyllä on tekijämies tuo Vänttinen! Uskomattoman hieno sisustus jälleen.
     
    Muokattu: 3.4.2021
    Seevu tykkää tästä.
  18. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Samaa mieltä.Oli asian ytimessä kun sanoi että verhoilun tyyliä,materiaaleja yms. voi arvostella kuka vaan mutta työnlaatua voi arvostella vain toinen ammattilainen.:)
    Muutenkin on hienoa että verhoilutyötä tuodaan esille ohjelmassa kun se kuitenkin hyvin oleellisesti tähän harrastukseen kuuluu ja näyttelyautoihin varsinkin.
    Monesti kuulee ihmettelyä mikä verhoilussa maksaa kun siinä vaan vähän ommellaan ja laitetaan päälliset paikalleen.:DTässäkin kun olisi näytetty kaikki Vänttisen tekemät työvaiheet ja käytetty aika tuohon kyseiseen autoon niin eipä enää kyseltäisi mikä siinä maksaa.;)
     
    Seevu, Jori85 ja 12345678910 tykkäävät tästä.
  19. fxsts

    fxsts Double Gearhead

    Vänttinen teki aikoinaan uudet nahat Dodgen penkkeihin, ammattimies, hienoa jälkeä oli.
     
  20. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Viimeisistä jaksoista tuli mieleen Yle Puhe. Ei varmaan olis vaikka esim. yhden dynovedon näyttäminen ketään katsojaa haitannut?
     

Kerro tästä muillekin!