Garage Kings Suomi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Miguelos Poropeukalos, 13.3.2021.

  1. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Tämä oli kyllä kummasti leikattu. Mentiin dynoon, odotukset oli kovat, katsoja odotti koneen ärjyntää ja tulosten ihmettelyä, jotain säätöä, huipputehon hakemista, mutta lopulta ei näytetty mitään sellaista, höpistiin jotain ja lähettiin vaan pois.
     
  2. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Jos tekijät oli täys undulaatteja, ni mitä sitä voi odottaa? Siis ohjelman tekijät myös. En oo kyl ite nähnyt ensimmäistäkään osaa mut oli kunnia olla paikalla paris kuvaussessiossa. Aikaa kyl kulu. Ei siin dynossakaan ollu kovia odotuksia; ahdin/ruiskumosa ilman ahdinta, kaasarilla. Ihan hyvin se sellaseks puski. Tekijöille tärkeintä ja oikeestaan ainoo tärkeä asia olis ollut jenkkityylinen dramatiikka.
     
  3. jänis2

    jänis2 3rd gear

    Vaikuttaa että sarjaa on kuvattu vain ehkä yhtenä päivänä viikossa.
     
  4. max

    max Double Gearhead

    Mikähän siinä on että joka ohjelmaan pitäis tunkea riitaa ja draamaa?
    Eikö asiapitoinen sarja enää riitä mihinkään.
    Juu,kyllä sitä dyno melskaamista olis voinut enemmänkin katsella.
     
    Muokattu: 22.4.2021
  5. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Asiapitoinen ohjelma ei tavoita suuria katsojamääriä. Draamaa ja riitaa pitää olla houkuttelemassa ruudun ääreen tyyliin Big Brother, Selviytyjät, Farmi Suomi yms muu tirkistelypaska.
     
  6. Seuraavat ohjelmakonseptit on vapaasti käytettävissä: Mekaanikot viidakossa, Rodders on the beach sekä Maatilan asentajat.
     
    Seevu tykkää tästä.
  7. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Media tuotannosta mitään tiiä, mutta eikö näistä ohjelmista suurin osa ole ulkomailta ostettettuja formaatteja? Eli todennenäköisesti formaattisoppari edellyttää, että homma tehdään niin kuin muissakin maissa.
     
  8. Ei pysty katsomaan, on semmosta jengiä pyörimässä ja levittelemässä collegehousujen taskuja että ..... Edelleen odotan niitä rakentamisjaksoja. Pyörämies edelleen johtaa pisteissään kun sentään tekee ne jutut. Tosin en oo enää katsonut, kun emerdalekin on parempi a-studiosta puhumattakaan.
     
  9. jahnu

    jahnu 3rd gear

    Niin tää viiminen jakso niin mää en ois ees kehdannu tuoda sitä kesken eräistä pikuppia niiten näyttely vehkeitten viereen. Jos puuttuu puolet tekniikkaa , mittarit, lavarakennelmat yms niin ois vaan sanonu ettei kerenny
     
  10. Jori85

    Jori85 2nd gear

    En tiä mikä on mutta en vaan jaksa sarjasta innostua...
    Montaa jaksoa yrittänyt katsoa ja osan ihan puoliväkisin loppuun asti.
    Jotenkin tylsä ja teennäinen ohjelma, odotin sarjaa ja sitten kun se alkoi niin petyin.
     
  11. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    toi maatilan asentajat konsepti olis kolee. Aikoinaan nuorena olin maatalouskonehuollossa töissä jonkun vuoden. Tiloille mentäessä ykskin isäntä ajoi aina lantakasan viereen sen koneen ja vittuili kun huoltoa tein. Samalla nosti jalkaa aika ajoin ja pieraisi kovaäänisesti. Olis sitä tilaa ollu huoltoa muuallakin tehdä, mutta ei kun tahallaan ajo paskakasan viereen.

    toisella tilalla ahne ratkorimyyjä oli kussu oikeesti köyhää tilallista silmään ni laitettiin laskusta melkonen osa sille myyjälle ja selitettiin että nää menee myyjän piikkiin ku ihan selkeesti kun viallisena myyty kone. Ei tohtinu edes kahvilla käydä rempan jälkeen sisällä kun näytti että nälässä muutenkin elävät. Toinen juttu on että kuka semmosta ohjelmaa kattos.
     
    isalmela tykkää tästä.
  12. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No joo, maatilan asentajat...
    Kerran piti hakea remonttiin yksi belarus, mikä oli hyytynyt keskelle lantalaa, ei siis minkään kasan viereen vaan keskelle sitä itseään.
    Sinne ensin rämpien ja jotain, en muista mitä piti vähän säveltää mutta ajamalla pois sitten pesun kautta sai halliin varsinaiseen remonttiin.

    Kun kuvausryhmä sattuisi kohdalleen vaan, kun sattuu ja tapahtuu. Nehän ei yleensä hajoa hallin pihaan tai välttämättä edes tien laitaan vaan ties mihin jorpakkoon.
     
  13. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Ohjelmakonseptien toimivuutahan vois testata vaikka sillä että laittais kuvaustyhmän seuraamaan jokaista rakentajaa vaikka muutaman täyden päivän, muutaman viikon väliajoin. Sitten kaikesta materiaalista leikattais vaikka kolme eri versiota, yhessä keskityttäis rakentamiseen, toisessa filosofointiin, ja kolmannessa keskityttäis uhoamiseen, aikataulutukseen ja saman kuminpolton näyttämiseen viiteen kertaan. Sit yleisöäänestys, että mitä yleisö haluaa jatkossa, ja sen jälkeen tehtäis sitä. Ite jaksan kattoa telkkarista useamman kuin yhden jakson putkeen ainoastaan Wheeler Dealerssia.
     
    lintta88 tykkää tästä.
  14. max

    max Double Gearhead

    Aulis,kun sä rakennat sun Hot Rod koneita,niin onko sulla nahkarotsi,spittarit ja Suave vedettynä tukkaan?
     
    Peeaa, Jori85 ja 12345678910 tykkäävät tästä.
  15. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Jos on suavee ni se putkilo oltava made in 50's. Sekä vaatteet. Eikä tigillä tms nykyvehkeillä saa töitä tehdä, muuten on täys pelle,varsinkin näitten periodikorrektirodien kanssa kun puuhailee.
     
    Peeaa, Jori85 ja max tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!