Garlits

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja lake ender, 5.3.2009.

 1. lake ender

  lake ender Gearhead

 2. Helmsman

  Helmsman 3rd gear

  Näyttää ukolle jääneen vuosien varrelta muutakin kuin känsät käteen... :eek:
   
 3. vinkkeli

  vinkkeli 3rd gear

  Juu käyty on, kamalassa kaatosateessa, sähkötkin meni pari kertaa :rotfl:
  muuten sielä oli aika rauhallista.

  otin ukolta nimmarinkin taannoin bakersfieldin nostalgia kisoissa!
   
 4. 4dtolppamies

  4dtolppamies Gearhead

  Onkohan kellään muulla Garlitsin nimmaria kojelaudassa... 8)
   
 5. NURMALE

  NURMALE 1st gear

  On täällä Loimaalla toinen -61 Nomad mistä löytyy tuo nimmari myös,
  samassa yhteydessä kirjoitettu kun tuo sinunkin autossa oleva !
   
 6. Tuli yks vuosi käteltyä ite Äijjää , oltiin juuri lähdössä pois viimeisinä asiakkaina :lol: ja Gremlini oli aiemmin keskusteltaessa pyytäny sanomaan Garlitsille terveisiä jos sattuu näkymään... No miehän huomasin että ukko joka sulki portteja näytti ihan Donilta ja hyppäsin autosta ulos ja paiskattiin kättä ja turistiin siinä joku tovi. Ei äijä oikein tahtonu muistaa Gremliniä kun kerroin siltä terveisiä :rotfl:

  Kyselin että vieläkö mies jaksaa vehkeitä ruuvata huomatessani rasvasta mustat kädet ja hän kertoi juuri aloittaneesa vanhan palosireenin entisöinnin jota pyörittää crhyslerin HEMI... kuuluu kuulemma pillin ujellus 20 mailin päähän :eek: .

  Parin viikon päästä on billetproof - tapahtuma Garlitsin museon pihalla , sinnehän täytyy lähteä ihmettelemään 8) Oliko muita Finskejä silloin Floridan suunnalla , tuolla kannattaa käydä . (4.kerta itsellä, mutta aina näkee jotain uutta :) )
   
 7. Kähmy 545

  Kähmy 545 3rd gear

  Mulla on Big Daddyn nimmari markka ajan setelissä :D :D :D
   
 8. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ja Askutilla on tiimissään junnudragsteri jossa on Garlitsin nimmari!
   
 9. 4dtolppamies

  4dtolppamies Gearhead

  Älä hitto! Tuota asiaa en tiennytkään että niihin molempiin tuli nimmarit? Mitä sille toiselle nimmaritelineelle kuulunee nykyään?
   
 10. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Alkaa olemaan Garlitsin elamankerta kirja luku loppuvaiheissaan. Aika saatanan kova ukko on ollu vetamaan.
  -70 luvun puolivaiheilla meinas etta alkaa olemaan pikkusen hankalaa kiertaa 3 eri TopFuel sarjaa(NHRA, IHRA, AHRA) yhden mekaanikon kanssa, ja lisaks pari kolme match racea/viikko 2sta poikki periaatteella. Ajat alko kuitenkin olemaan jo korkeita 5sia.

  Muut kun veti KB yms alumiini koneilla niin tama jaara kisko 426 tehdaslohkoilla 5s vetoja. Kylla niita siina sitten menikin, varmaan satoja koneita paksaksi vuosien saatossa :(

  Aika mielenkiintosia kokeiluita kans ollu, sidewinder(kone poikittain) ja turbiini vehkeita ymym.
   
 11. triniemi

  triniemi Gearhead

  Minkä niminen kirja ja mistä saa?
   
 12. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Amazon.com;ssa naytti jotain olevan. Tarttee illalla kattoo kun paasee kampille, musta se oli toi ''second revised version''.
  Siina on oikeestaan 4sta kirjasta tehty yksi isompi opus. Mutta aikajarjestyksessa mennaan -50 luvun alkupuolta lahtien.
  Toi kun on lainakirja niin kaskin kaverin ostaa sielta museosta mulle oman kun se siella viimeviikolla kavi, mutta vanhana nihilistina ei ostanut kun oli hinta nostettu $30sta $40iin. :rotfl:
  Semmosen pienemman kirjan oon joskus aikasemmin lukenu missa oli pari juttua mika tosta puuttu.
  Pistetaan tahan tommonen juttu mika jai siita ekasta kirjasta mieleen: (jos sen nyt ihan oikeen muistan.)

  -62 Dodge antoi Garlitsille uuden Max Wedgen silla ehdolla etta se ajelee silla stokki kisoja. Kerran se oli pyydetty Dallasiin ajamaan niin se pakkas akan ja kamat autoon ja ajoi Tampasta Dallasiin (~1800km) ja meni paikalliselle diilerille ja vaihtoi siella tiheemman (4.??) peranvalityksen alle ja veti kisan ja (luonnollisesti) voitti sen. Ajoi sitten kotiin vaihdettuaan sen harvemman valityksen takasin.
  Hauskana yksityiskohtana viela laittoi etta jossain Luisiaanan suonlaidalla oli tullu 100mph:n nopeudessa joku Ford viereen ja halunnut kisata, kirjoitti siina etta 130mph kun oli vauhtia niin han polkaisi Dodgesta laatan lattiaan niin alkoi Dodge vetamaan suddia nailoni kumeilla ja Ford jai siihen.
  ''That was a one fast Ford'' kirjoitti ukko loppukaneetiksi. :rotfl:

  Tossa isossa opuksessa se vaan sanoo tosta Dodgesta etta se sai sen ja sita paa-asiassa ajoi sen vaimo Pat ja veli Ed.
   
 13. gremlin

  gremlin 3rd gear

 14. Mopar

  Mopar Gearhead

  http://www.victorysiren.com/x/index.htm
   
 15. No niimpä näkyy olevan , ja neljä mailia mainitaan toiminta säteeksi , kumpikohan laittoi lapinlisää , minä vai Garlits , en oo varma :rotfl:

  Pääseekös se Gremlini sinne ensviikolla vai pitäiskö miun koittaa tuoda se kirja siulle?
   
 16. lake ender

  lake ender Gearhead

  Nimmareitahan olis saanu joka matkamuiston kylkeen parinkympin lisähintaan...mutta ei se oo sama kuiteskaan kun henk. kohtasesti saatu.

  Siellähän se sireeni museossa kökötti... Coltranen pelit ja vehkeet ohjelmassa muistaakseni joskus kokeilivat moista autotallissa :eek:

  Kirjaa en mäkään ostanu...paitaa ja pienoismallia kyllä.

  Hyvä tarina oli kans se, miks putkien koneet siirty edestä taakse. Äijältä meni jalasta osa kun spragi pamahti askista ja auto katkes pamauksesta. Sairaalassa oli varmaan sit miettiny, että miks sen koneen pitää siinä kinttujen eessä olla...ja keksi siirtää koneen.
   
 17. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Ton Coltranen sireenijutun makin muistan, jotenkin olis semmonen mielipuolinen kuva etta siina olis sanottu etta se kuulu 40mailin paahan :odroll: Floridassa sekin pilli tais olla.

  Se on aika kommee kuva siella museossa kun toi etumoottoriauto ketkeaa ja ukko killuu puoliks sielta ulkona.
  Noita takamoottoreita oli jo jokusia tehty ennen Garlitsin autoa mutta niita ei ollu ketaan saanu toimimaan oikeen kunnolla.
   
 18. Fireball

  Fireball Gearhead

 19. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

 20. lake ender

  lake ender Gearhead

  Kivahan se olis ollu gaattorinatikoissakin käydä...

  Hauska tapaus sattu orlandon kentällä kun garlitsin paita oli päällä. Myymälän kassaneiti :eek: tunnisti ja kysy että oonko menossa kattomaan kisoja. Hän oli...
   

Kerro tästä muillekin!