Gassers

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja NUTFINN, 17.7.2017.

  1. Hexodus

    Hexodus 1st gear

    Seikkailin tässä yks ilta (enkku)wikipediassa gassereista kertovien artikkelien parissa ja sattui tämmönen silmään vuodelta -67:

    AA/G
    "Ohio George" Montgomery
    427 SOHC
    1933 Willys
    8.92 @134.32 mph (216.17 km/h)

    Mulla ei ollut hajuakaan että näillä on menty oikeasti näin kovaa. Alta ysin aika -33 Willyksellä (ja -67 vuoden turvalaitteilla), vellihousumpaa kaveria vois jo hirvittää. :D
     
    Muokattu: 20.8.2017
  2. xp

    xp Gearhead

    427 SOCH oli kova sana tuolloin, kiersi hurjana. Jostain tuommoisesta Willyksestä sanottiin: "It was a full hand".
     
  3. PeteKoo

    PeteKoo 2nd gear

    Oho, tämä olikin Drag race topic, nooh, täällä ei varmaan paljon leimahommat kiinnosta. Kysynpä kuitenkin..

    Gasser-kuume iskenyt tännekin. Onko vaikea saada leimaan suomessa jos tuo jo tehtynä? Olisi -40 luvun Coupe Dodge rapakon takana kiikarissa.
     
    Muokattu: 29.5.2018
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Ei ihan gasser, mutta juttelin tänään kaverin kanssa, joka liikenteessä isolohkofordin koneella, tais olla vuoden 31 Ford, ja tuotu sellaisenaan :)
     

Kerro tästä muillekin!