Gazoline Swap meet & Show

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja BBC, 27.10.2016.

  1. BBC

    BBC Guest

    Matti myöhäisille tiedoksi että Siellä on tänä viikonloppuna hyvä Gazoline Swap meet ja samassa pienimuotoinen Hot Rod Show Ruottissa.

    Helppo käydä ns. Yöt laivassa risteilyllä. Ainakin Hot Rod Rakentelijaässä Harry on menossa ja varmaan Tampereen Hot Rod rakentelijat on myymässä ylimääräisiä osia jo valmistuneista Hot Rodeista.

    Eiku osuuspankista roonoreita taskuun ja hakemaan herkkuja kotiin. Niin ja tuonnehan voi ottaa vaikka akan mukaan kun mennessä tipauttaa slussenin silloilla pois kyydistä ja noukkii iltapäivällä kyytiin. Molemmat tyytyväisiä kun on rahat tuhlattu sielä ja täälä.

    a
     

Kerro tästä muillekin!