ghost rider

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja bandit_1, 6.12.2005.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Just. No tossakin pätkässä (jos se nyt on se sama, tulee niin hitaasti ettei jaksa venttailla) se vetelee pari kertaa jostain rekasta ohi "sokealta" puolelta niin että hirvittää. Siis 250 vauhtia, äijä ajaa vasemman puoleista kaistaa, rekka keskellä, rekan vasemmalla puolella on auto, eli ei pääse ohi. Hullu ohittaa kolmikaistaisen tien oikealta puolelta molemmat näkemättä että onko siinä rekan oikealla puolella mitään :eek: ... No, tekevälle sattuu ja hullulle enemmän. Tyhmä saattaa kuolla...
     
  2. JPK

    JPK 1st gear

    toi 250 km/h videolta katsottuna ei välttämättä tunnu niin kovalta vauhdilta, mutta itse kun ajat sitä vauhtia niin alkaa jo tie tuntua kapealta ja suomen "loistavilla" roudan raiskaamilla teillä on kyyti jo aika pomppuista.
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Niinpä. Jopa tämä "uusi" ja uljas lahti - hki motari on melkoinen perunapelto niissä vauhdeissa... En minä tietenkään mutta ne isot pojat on kertonut :oops:
     
  4. drucer

    drucer 1st gear

    Joo, siis kaveri tunnetaan paremmin nimellä Black Prince. Kuoli yrittäessään parantaa omaa ennätystään (Pariisin ympäriajo). Tuo Ghostriderin tekemä ennätys on kyllä minunkin mielestä kyseenalainen. Tosiaan kun ajoi yöllä jolloin liikennettä oli huomattavasti vähemmän kuin silloin kun Black Prince teki tuon ennätyksen.

    Anyway, tyhjäpäitä molemmat. On se kumma juttu jos aikuinen mies ei tajua, että henkihän tuossa menee ennemmin tai myöhemmin. Mutta vielä huolestuttavampaa on se, että jotkut nuoret eivät tajua sitä, että nämä kaverit ovat kisakuskeja. Sitä luullaan, että "kyllähän minäkin noin osaan ajaa". Ja sitten lähdetään yrittämään.. seurauksista saamme lukea lehdistä silloin tällöin.
     
  5. retro

    retro Gearhead

    Aihetta sivuten, tuossa Isle of Manin skabassa kuoli viimeks harjoituksissa juuri ruotsalainen Jocke "Iceman" Karlsson (muistaakseni). Lukee tuon Getaway in Stockholm 6:sen lopputeksteissä, että omistettu hyvälle ystävälle, Icemanille. Tekevälle sattuu, onko parempi kuolla tekemättä mitään? En ota kantaa, enkä ala filosofoimaan, mutta jokainen voi tykönään miettiä. :oops:


    ----------

    Mutta kaikesta surullisesta huolimatta, hyvää joulua kaikille!
     
  6. JPK

    JPK 1st gear

    Siis Ghostriderin! Millanen heppu oli? ikä? Pituus?
     
  7. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Oon parina vuonna Bomberweekendissä nähny kyseisen hemmon ja ekalla kerralla odotin jotenkii nuorempaa jannua. Ei se GR:ään varmaan pelkästään huvinvuoksi temppujaan tee, onhan nuo leffat vissiin myydyimpiä "prätkä-leffoja" eli on niitä varmaan hullumpiakin rahan tienuu tapoja...
    Oon myös miettiny hemmon mainosarvoa esim. Suzuki- moottoripyörille, vaikka tuskin tehdas myöntää niin ei se huonoa mainosta oo! Omistampa itekkii mustan yksilön :wink:
     
  8. Jordan

    Jordan Gearhead

    Ainut pätkä missä uskalti viime kesänä tonnista cebaria vähänin enemmän kokeilla ni oli kotka-hamina... Ja kyllä se 250 on jo aika jännä tunne... :x
     
  9. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Nooh..nämä videot takaavat, että esittämishaluisimmat kevariakuskit eivät pääse kasvamaan isoksi ja tekemään lisää esittämishaluisia kevarikuskeja.

    Joten näin ollen, evoluutio suo meille tulevaisuudessa rauhallisemman liikenneympäristön.
     
  10. JPK

    JPK 1st gear

    Hah. legenda muuttui, jotenkin oli mielikuva jostakin 25 vuotiaasta 195 senttisestä kaverista. Ei 45 vuotiaasta 170 senttisestä hepusta. Rekkarista sais varmaan nimenkin
     
  11. JPK

    JPK 1st gear

    Onhan noita paikkoja täälläpäin. Mut jos yhtään lievääkään mutkaa niin huomasin et saa ihan oikeesti roikkua sivulla että kääntyy.
     
  12. Jza

    Jza Double Gearhead

    No jos se on ton ikäiseksi pysynyt hengissä, niin se ehkä osaa oikeastikin ajaa... Mulla kuva oli kyllä kaverista aika presiis sama kuin kuvissa, jos noi kuvat nyt sitten oikeasti samasta hepusta oli.
     
  13. JPK

    JPK 1st gear

    Oiskohan jollakin jakaa mitään taustatietoa kaverista. Varmaan vaikuttanut pitkään moottoriurheilussa, ajanut kisoja?
    Ai nii en oikeesti haluakkaan tietää sen nimeä, kun nyt niin karskilta kuulosta Ghostrider onkin joku Bengt Åke Gunvald Tötterssön
     

Kerro tästä muillekin!