GM 6.5td korjauskysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Cyno, 5.5.2021.

 1. Cyno

  Cyno 1st gear

  Hei,

  vähän varalta kyselen kun se tuntuu että jäähdytysnestettä katoaa enemmän kuin ennen. Ei siis tietoa mihin nesteet häviää. Öljyn seassa ei ainakaan vielä näy. Paisariin ei tee kuplia. Ei tiputa allensa. Lattiamattokaan ei oo olevinaan märkä. Öljytikusta kone kyllä huohottaa ja se näyttää aika höyryltä mutta epäilenpä että ei kait se vesivuoto kampikammioon höyryä tee?

  Jos oletetaan että olis vaikka kansipahvien vaihdon aika niin missä se kannattaa Pirkanmaalla teetättää?
  mitäs porukoilla on kansiremppa maksanut? Onko mitään järkeä ostaa suosista uudet kannet?

  Tässä tapauksessa tuskin on lohkossa vikaa, tai mistä sitä tietää mutta jos päätän ostaa kokonaan uuden tai tehdaskunnostetun koneen niin mistä sellainen ostetaan ja istuuko tuonne -94 vuosimallin 6.5td suburbaniin minkä tahansa chevyn 6.5td kone?
   

Kerro tästä muillekin!