GM farmarin takaluukku

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja ameriikanteijo, 19.4.2020.

  1. ameriikanteijo

    ameriikanteijo 3rd gear

    Terve. Meneekö kellään -80 lukuisen GM stw:n takaluukku nätisti kiinni? Saranat säädetty, lukkomekanismi purettu ja koottu ja käyty läpi, näyttäisi toimivan oikein, puhdistettu ja voideltu, mutta klonksahtaa tosi rujon tuntoisesti ja kuuloisesti kiinni. Osaako joku sanoa mikä on lukkotappien oikiaoppinen säätö tai etäisyys toisistaan, siis ne ylempi ja alempi lukon vastakappale? Kahvat ja lukko ja ikkuna toimii muuten niinkun pitääkin, ikkunan mekanismit voideltu ym. Olisi vaan käyttöystävällisempi jos ei tarvisi paiskoa, ja ei varmaan oo niin tarkotettukaan.
     
  2. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Missä mallissa tiivisteet? Tiivisteet kun on väsyneet niin klopsuu.
     
  3. ameriikanteijo

    ameriikanteijo 3rd gear

    Tiivisteet on ihan fine, lähinnä aattelin kuulla kokemuksia muilta farmarin omistajilta että jos luukku sulkeutuu nätisti, niin mittaisi lukon vastintappien välisen etäisyyden... kyllähän se tieto on varmasti jossain body manuaalissa, korin mittataulukko kolarikorjausta varten, muttei mulla satu semmosta ny olleen. Kokeilemalla ja säätämällä tietenkin, vaikka kai siihen jokin valmistajan ohjearvokin on..
     

Kerro tästä muillekin!