Gm häikäisysuojan "sarana"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Cnn, 25.8.2011.

  1. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Tietääkös joku kertoa et myiskö täällä suomessa ykskään USA auto firma noita aurinkolipan saranoita. Kyseessä ois -87 caprice. Ja sarana on malliltaan sellainen vain toisesta reunasta kiinni oleva. Eli siitä katossa olevasta kiinnikkeestä tulee se yks tappi. On tuolta kuskinpuolelta sen verran väljä et alkaa jo ikävästi roikkuun silmillä. :D
     
  2. JB

    JB 1st gear

    Laitat siihen kattoon henkselit ja sillon ko et tarvi niin suljaat sen lipan siihen henkselin ja katon väliin..
    tai popparit tai nippusitteet tai tarranauha.. uskaltais siinäki capriisissa kaljotella ko ei olis kaikki niin vimpan päälle. :eek:
     
  3. menu*

    menu* Gearhead

    Uusista en tiä, mutta löytynee purkuosana useimmista 80's GM autoista, osahan taitaa olla sama apparin sekä kuskin puolella.
     
  4. |Lake|

    |Lake| 3rd gear

    Tuskin vika on siinä itse saranassa, vaan siinä lipan sisässä olevassa muoviholkissa (vai mikä se nyt on oikealta nimeltään...). Sellaisen kun saat jostain purkuauton lipasta, niin on taas jämäkkä :)
     
  5. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Kyllä se vika on nimenomaan tuossa sarananpuolen päässä. ite lippa ei ole siihen tappiin valjä. Mutta kun lippa on otettu pois ja heiluttelee sitä tappia niin nimenomaan siinä on se välys. :eek:
     
  6. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    onkos jousi vielä paikallaan? vai kuoleentunut
     
  7. JB

    JB 1st gear

    ookkos kysyny oisko niissä farkkucapriksissa jäljellä nuita aihioiksi käyviä lippoja? toinenhan tais olla varaosa raato.
     
  8. Cnn

    Cnn 3rd gear

    En ole kyllä tuota jousijuttua vielä tarkastanut. Joten siitä en osaa sanoa. Pitää tarkastaa.
     

Kerro tästä muillekin!