GM osia Euroopasta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Over the hill, 14.7.2021.

 1. Over the hill

  Over the hill 1st gear

  -07 Cadillacin ilmastoinnin osan kanssa mahdollisesti ongelmia. Varautunut putken uusintaan. Onko Euroopan puolella putiikkeja, josta voisi katsella, vai onko kaikki aina tilattava jenkeistä?
   
 2. Car nut

  Car nut 1st gear

 3. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Onkos tuo vaan yrityksille tukku,en löytänyt mitään nettikauppaa?
   
 4. rapa-ripa

  rapa-ripa Gearhead

  miksei us-partsin kanssa voi asioida..?
   
 5. Over the hill

  Over the hill 1st gear

  On asioitukin, ei mitään ongelmaa siinä. Paremminkin siinä, että jos osa on saatava mahdollisimman äkkiä, eikä kotimaasta löydy.
  Tällöin arvelen esim. Euroopasta tulevan samassa ajassa, kuin jenkeissä kestää kuskata mantereen reunalta toiselle. Pakettien seuranta ainakin antaa ymmärtää näin.
   
 6. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Mulla tuli rockautosta alle 2 vuorokauden vetarit niin en tiedä miten nopeasti tarvitsee saada. Maanantai iltana tilasin ja keskiviikkona klo 13 oli osa kädessä. Toki yleensä siinä viikon kestää rockauton paketti tulla. Euroopasta monesti samassa ellei jopa hitaammin.

  Se lähettäminen monesti on se mikä kestää ei se kuljetus paitsi postilla...
   
 7. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  vantaalle tulee nopeasti,sitten loppuu matka
   
  Isamu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!