GM pitkäkaton tehostimen säätö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Ponu84, 22.6.2022.

 1. Ponu84

  Ponu84 2nd gear

  Mitenkäs tuollaisen tehostimen säätö tapahtuu?kyseessä 84 parisienne,tänään katastusmies kehotti että sitä vois säätää pikkasen,nivelet kaikki ok,auraukset säädetty ja pyörät tasapainossa mutta tahtoo kulkea kuin ajokoira maantie nopeuksilla
   
 2. Stang 72

  Stang 72 3rd gear

  Lisää casteria olisi perinteinen keino vakauttaa kulkua, olettaen että renkaat on oikeaa kokoa.
   
 3. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Jos se kulkee kuin ajokoirqa, ei se tehostimen säätö siihen vinossa olevaan taka-akseliin auta.
   
 4. Ponu84

  Ponu84 2nd gear

  Perä ei kyllä pitäs vinossa olla kun pari vuotta sitten uusittu alatukivarret ja ylävarsien helat
   
 5. Ponu84

  Ponu84 2nd gear

  Se vois olla,jäin vaan miettimään onko noissa säätöä kun se inssi siitä mainihti
   
 6. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Hmm.

  Oma Electrakin kyllä vähän vaeltaa tiellä, mutta en o väljää löytäny sieltä enkä ny mitää erikoista huomannu. Aluks oli ohjauksessa vähän "nykimistä" mutta parilla vaihdolla ( melko vetistä oli vanhat öljyt), simpukkakin tasottu tuntumaltaan. Vaikea sanoa kun ei ole toisen autoa ajanu, ite lasken enempi ominaisuudeks. 225/75/15 renkaatki jo joustaa melkosesti rungoltaan.
   

Kerro tästä muillekin!