GM värikoodin tulkkausta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Rytari, 8.11.2015.

  1. Rytari

    Rytari Gearhead

    [​IMG]

    rpo listassa on mainittu värikoodit kaksvärimaalaukselle mutta kun ei noista saa ihan 100% selvää eikä arvailemalla oikein löydy puuttuvia numeroitakaan, yläoa autossa on lähinnä kullanvärinen ja alaosa tummemman ruskea mutta ainakaan heti en löytänyt netin kautta mitään apua.

    ylempi on mielestänu wa9800 mutta se antaa vain jotain punertavaa joten ei ehkä kuitenkaan ole semmoinen ja alempi on...532?

    autohan on 89vm chevy c1500 lavuri...
     
  2. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Koitas 5328 näyttäkö väri tutulle
     
  3. Rytari

    Rytari Gearhead


    5328 on gunmetallic gray, eliharmaa, mun auto on tämmönen
    [​IMG]
     
  4. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

    Värit ovat gunmetal gray ja dark cherry, niin kuin aika monessa pikupissa...
    olisko voinut käydä niin, että autoosi on vaihdettu kojelauta tai hanskalokeron kansi toisesta autosta ja siksi poikkeavat tiedot...

    t. ripa
     
  5. Rytari

    Rytari Gearhead

    Voihan se vanhassa autossa olla hyvinkin mahdollista että on vaihtunut, kaikki muut optiot tossa kyllä täsmää aika hyvin mutta väri ei... mikäs ton mun auton väriyhdistelmä sitte olis nimeltään jotta vois koittaa metsästää sopivampia sävyjä
     
  6. Lyijykelkka

    Lyijykelkka 2nd gear

  7. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

  8. Rytari

    Rytari Gearhead


    halpa on ollut uutena, ei paljon muuta :)
     
  9. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Kukaan maalannu gm-truck vehkeitä california gold wa162e värillä,mahdollisesti vieläpä mustan kanssa? Jos jollain olis kuvaa miltä kyseinen väri näyttää truckissa niin oisin kiitollinen.
     

Kerro tästä muillekin!