GM vm.-60 Moraine tehostimen korjaussarja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja KPS, 21.6.2004.

  1. KPS

    KPS 3rd gear

    Kukahan Suomessa korjailee tai myy ko. jarrutehostimen korjaussatseja? Muutamasta paikasta oon kysellyt, mutta apua ei ole vielä löytynyt. Onko jollakin ylimääräinen myynnissä?
     
  2. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

  3. Olds-homo

    Olds-homo 1st gear

    Voivoivoi... etsin joskus kissain ja koirain kanssa, en löytänyt. Mikä ompi vika?? Kalvon voi korjata!! Laillisuudesta en ole 100% varma, mutta parempi se on kuin rikkinäinen.
     
  4. KPS

    KPS 3rd gear

    Pari viikkoa sitten huomasin jarrupolkimen tarvitsevan enemmän poljinvoimaa ja tehon heikentyneen. Letkut ja liitokset tarkistelin, mutta täytynee purkaa tehostin ja tsekata kalvon kunto ja ruveta paikkailu hommiin. Millä ootte muuten paikkailleet? Miten ois esim. liima- ja tiivistemassa.
     
  5. Olds-homo

    Olds-homo 1st gear

    1mm kumilevyllä ja TipTop SC2000 2komponentti kumiliimalla.
    Tavallinen tiptoppipaikkaus ei pysy. Edellinen omistaja oli kokeillut.
     
  6. KPS

    KPS 3rd gear

    No reikähän se löytyi. Siisti 15 mm viilto. Putsailin kaikki osat ja levitin ohuen kerroksen Wurthin liima- ja tiivistemassaa molemmille puolille kumia. Tekijän huomioon ottaen tulos näyttää yllättävän hyvälle. Takaisin nippuun saan kärryn vasta juhannuksen jälkeen, sittenpä näkee, toimiiko paikkaus.
     
  7. KPS

    KPS 3rd gear

    Osat on kärryssä paikoillaan. Paikkaus toimii moitteettomasti ja jarruissa on taas entinen teho.
     
  8. KPS

    KPS 3rd gear

    Kolme viikkoa kesti liima- ja tiivistemassa, kunnes oli purukumimaista tahnaa. Kahdestii olen käyttänyt oman yrityksen jälkeen rengasliikkeessä, taashan tuo tuntuu toimivan. Paistoivat molemmille puolin kumia semmoiset paikan tapaiset. Forssan reissulle pitäs lähtä perjantaina työntelemään, saishan tuo kestää, 1600 km tiedossa seuraavan viikon aikana.
     

Kerro tästä muillekin!