GMC nelikko sökö...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja rokkaaja, 26.8.2006.

  1. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    Tuota juu,meni tossa vm-88 gemsusta nelikko pimeeksi (ei syty nelikon valo ja ei tunnu nelikko olevan päällä) kunnon nimismiehenkiharoissa...aluks epäilin merkkivaloa mut ei...onko noissa kuinka kallis toi nelikon kytkevä "lämpösolenoidi", varoitteli yks heppu ostovaiheessa et on nk.weak link....vai onko jotain muuta jollain mielessä.



    nimim.neliveto OLI kiva :eek:
     
  2. velsuk

    velsuk 3rd gear

    Katso ensin johtoliitokset. Muu tekniikka ei nimismiehenkiharoista välitä.
     
  3. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    Kahtellaa lauantaina,pääsen biilikan alle oikee yleissäheltimellä mittailee tuleeko sitä simösähköä.
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    Solenoidin tilalle on saatavolla semmoinen vaijeri ratkaisu. Idioottivarma, mutta tarvike solenoidia kalliimpi ainakin valmis sarjana. Saatavilla ainakin RPstä.
     
  5. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    Juuh...eilen totesin et sähköt tulee ja "Thermal Actuator"olis sökö...kela pelaa mut ne mömmöt sielt sisält olis karannu,oiskohan jollaa tolle osalle parts numberii tai jotain kun ei noi rockautot yms tunne koko osaa! Kai sitä sitte joutuu lähteen ostoksille...
     
  6. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    Juu eikä näytä olevan kovin kummonen hommeli vaihtaa...vai? mullon oikee hajotuskuva siit mitä siel etuperäs on sisäl 8) Toi autozone on kyl aika pätevä...
     
  7. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Löytyy osaa hyllystä!!!
     

Kerro tästä muillekin!