GMC pickupin lämmityslaitteen kenno

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja GM4WD, 6.9.2006.

  1. GM4WD

    GM4WD 1st gear

    Niin mistähän kautta parhaiten pääsee käsiksi tuohon? Vm. -83 ja ilmastoinnilla varustettu. Vuotaa...
     
  2. Batman

    Batman Gearhead

    Omasta rempasta on jo senverran kauan että en muista tarkemmin, mutta sisäpuolelta hanskalokeron alta mä sen kaivoin esiin. Jotain niittejä tai jotain siinä muistaakseni joutu porailemaan...
     
  3. 379 D

    379 D 1st gear

    Ainakin -82 suburbanissa kotelon mutterit täyty avata konehuoneen puolelta ja sitten kotelon sai vedettyä hantin puolelle sisälle.
     
  4. GM4WD

    GM4WD 1st gear

    OK thänx.
     
  5. GM4WD

    GM4WD 1st gear

    Tilannetiedotus :p : joo konehuoneen puolelta piti purkaa kaikki siitä lämmityslaitteen kohdalta, suojakotelon irrottamiseksi piti ottaa lokasuoja pois :mad: ja sisältä sitten melkein koko kojelauta purkaa :mad: :mad: johan oli työmaa mutta pahin taitaa olla vielä edessä (kasaus)
     

Kerro tästä muillekin!