gorgin buick riviera

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja tapsah, 25.1.2022.

 1. tapsah

  tapsah 2nd gear

  ostin 1 eurolla kirppikseltä gorgin rivieran, kotona sitten ostosta ihastelin ja huomasin että ajovaloina ei olekaan perinteiset jalokivennäiset vaan kirkasta plastiikkia. Oli pakko sitten kokeillla sohottaa taskulampulla takaklasiin ja avot, ajovalot ja takavalot sytty puikkiin. Tsätistä selvis että on muutama gorgilainen joissa on tämä ominaisuus: trans-o- lite. On olemassa display-pahvi-virityskin jolla on houkuteltu aikoinaan kaupoille, sitä on uustuotantonakin saatuvilla.
   
  hantta, esmi ja juko7 tykkäävät tästä.
 2. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

  Mulla on samanlainen. En kyllä markalla myisi. Myös Commer 3/4 ton pakussa etuvalot "palaa"
  Suomessa tuonlaista koria en ole nähnyt, puolet katosta ja kyljistä on leikattu pois. Tuloksena eräänlainen puoli-pick up. Lavalla vielä istuin selkä menosuuntaan siellä kattolipan alla.
   

Kerro tästä muillekin!