Graham Ellis Lippasi Santa Podissa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja 1320, 4.10.2013.

  1. 1320

    1320 Gearhead

    Sai muuten aika pyöritystä kuski tuossa tällissä. :eek: Tietysti Pro Modilla tuossa kohtaa alkaa tuota vauhtiakin olemaan. Ei ole kovin usein Euroopassa tainnut auto mennä kaiteen yli, ei ainakaan heti muistu toista tapausta mieleen...

    http://www.youtube.com/watch?v=DovVXTnmpvs

    "Pro Mod racer Graham Ellis survived a horrific accident last Saturday during qualifying for the National Finals at the Santa Pod Raceway, when his turbocharged Plymouth Superbird hit the guardrail and rolled over several times after leaving the drag strip.

    Amazingly enough, and despite suffering from several fractures to the face, neck and back, among other injuries, Ellis was conscious and talking when the nearby medical crew arrived at the scene. The driver was immediately transported by helicopter at a local hospital, where doctors said he should make a full recovery."
     
  2. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    menee se näköjään tollakin tyylillä 10 aikoja, ainakin kello sano niin. no hyvä että ei käyny pahemmin, aika pyöritystä. toipuu täysin, jos oikein käsitin.
     
  3. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Mä oon välillä ihmetelly, mite nää vekottimet lähtee vielä puolessaväliä rataa lapasesta. Onko sitä potkua vaan niin paljon, et pito vaan irtoaa, vai meneekö auton alle ilma ja keventää sitä ja näin ollen alkaa ruopimaa ja siitä sladiin?
    Hmm, vastasinkohan itse jo kysymykseeni...
     
  4. Rellu8

    Rellu8 Gearhead

    Muistaakseni samanlaisella autolla kuin Graham Ellisillä on ajettu voimassa olevat Promod ennätykset Amerikassa. Lehti juttujen mukaan aerodynaamisin Promod malli kautta aikojen.

    Voimaa tossa laitteessa on enemmän kuin suurimmassa osassa Promodeja. Taitaa olla vaan pito irronnu, kun kuski töötänny automaatista kakkosta tai kolmosta?
     
  5. Mika.V

    Mika.V Gearhead

Kerro tästä muillekin!