Grand Cherokee -96

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja kingrat, 22.9.2015.

  1. kingrat

    kingrat Gearhead

    Tuli taloon otsikon mukainen pahan paikan talvikäyttöharraste. Ja nyt pitäisi syyshuoltoa suunnitella. Pakkasnesteet tuli vaihdeltua, kun syyläri piti vaihtaa tiputtelun vuoksi heti alkuun.
    Seuraavana olisi sitten öljyjen vaihdot joka paikkaan edessä ja siihen voisi apuja huolia.
    Kone on 318 ja laatikot mitkä lienee, jatkuva nelikko tuo on. Eli koneen lootien ja perien öljyt olisi mitkä ja täyttömäärätkin kiinnostaa :)
    tiedän et löytyisi netin uumenista ja varmaan jostain täältäkin, mutta moisen omistajiakin täällä muutama lienee, joten jeesatkaa miestä moparmäessä please :rotfl:
    Jamant ainakin saanee tiedot ajotietokoneesta kaivettua, mutta onko sinne pääsyä kotikonstein, himmeli herjaa pissapojan anturia ja olisi tietty kiva tietää onko siellä muutakin infoa tallentuneena.
     

Kerro tästä muillekin!